1Gunes Edilek benim de şubat sonunda doğacak inşallah ↉ ve 3/6 aldım genelde. Küçük almaktansa büyük almak kullanış acısından iyidir 🙂 kış olacağı için tulum ve takım almak iyi olacak az almayın ama çokta almayın bence 🙂
Busra-busraa Edilek 0.3 aylık kıyafetler 40ı çıktıktan sonra olmuyo alın ama az alım ağırlığı 3.6 aylık kıyafetlere verin
Greeneyes1997 Edilek ben daha kıyafet almadım bizdede doğum inşallah 23 Şubat gözüküyor ilk önce anne yani beşiği almak istiyorum sizin tavsiye edeceğiniz marka var mı 🥰
HurremSultan Edilek 03 ay en az 10 kat olmalı bence. Ben öyle yaptım anca yetiyor zaten yıka kurut birde hemen yikayamiyorsun bazen bebek durmuyor yada sen yetistiremiyirsun. E zaten dışarı da asamiyorsun evde de bi günde kurumuyor😊
HurremSultan Edilek benim yoktu ama olsa da kullanirmiydim bilmiyorum. Çünkü küçücük azıcık şey jcin zaten kocaman makine çalışıyor birde üstüne kurutma çalıştırmak😑😑😬
Nskyhn Edilek ya 0-3 az alın diyenler nasıl dayandırdı kıyafeti anlamıyorum. Benim bile yetmedi ek sipariş verdim. Altını değiştirirken kazalar oluyor çok nadir kussa da kusuyor sonuçta sürekli çamaşır da çalışamaz 🤦🏻♀️ bir an da çişini kaçırıyor vs
Lizbonn Edilek İlk oglumda 0-3 bolca almıştım ayrıca kurutma makinam bile vardı ona rağmen baya kıyafet değiştirdiğimiz oldu. O an camasırı yıkayamdıgın oluyor her türlü aksilikler olabiliyor ama bence az alma olayına şahsen ben katılmıyorum. Zira kaka yaparken bulasabiliyor ya da kusabiliyor. Aynı şekilde arkadaşım geçenlerde doğum yaptı fazla al demiştik almadı lakin 2.kez alışveriş yapmak zorunda kaldı 🫤
FredericChopin Lizbonn Bebek kıyafetlerini kurutmaya attınız mı? Attıysanız çekti mi? Ve attıysanız hangi programda? 🙃
Lizbonn FredericChopin attım yani aldığım şeylerde ben çekme yaşamadım çok hassasta kurutuyordum az nemli şekilde çamaşırlığa atıyordum. Sadece şöyle e bebek bodyleri leş gibi ağzı yüzü kaymıştı bunu net hatırlıyorum ama pançodan aldığım kıyafetlerde eminönünden de aldığım şeylerde sorun yaşamadım😌
bykarakan Edilek benim kızım 2.5 doğdu 2. 2 e düştü 0-3 aylıklarıı nerdeyse 2 ay giydi bebekten bebeğe değişiyor yani canım ama her şey yolundaysa 3 6 almak ideal bir kaç çok beğendiğin takımı 0 3 alırsın isimli tulum falan
Demirssmomm Edilek Kurutma makinanız varsa toplam 5 alt üst takım rahat rahat döndürür sizi yada 5 tulum.. ama kurutma makinanız yoksa şubat mart soğuk çabuk kurumaz sayıyı arttırın.