Balbocegim3561 29 haftalık olduk ama bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ndan yatamıyprum oturamıyom kalkamıyomm napıcazz böyleee
bollysena Balbocegim3561 sizin daha bu haftalarda basladiyda yandiniz 😀 30 dan sonrasini görün. Kotu degil korkutma da değil ama suan bu haftalarda cektiginiz agri pek bisey olmuyor
Esomami Balbocegim3561 doktor normal dedi sezeryanli oldugum icin ilk dogumum . Ama birincide hic boyle agrim yoktu
Aysehatun Balbocegim3561 daha haftanız cok ilerde değil 30dan sonra hele 34den sonra daha farkli agrilar oluyor
Esomami Aysehatun canim iste benim ilk gwbwlikte ne agri ne bise okadar guzeldiki dogurcam cocuk 40 haftalik hala bi sanci agri olmadi en sonunda tansiyon cikti sezeryan oldum o oyle olunca bu kotu yaninda :):)
EdaKnayenkartal Ben 38+3 deyim felaket ağrım var yataktan sağdan sola dönemıyorum o catı ağrısımı nedir resmen bacak aram kemıklerım çıtırdıyo 🤷🏼♀️
Aysehatun Esomami demek fark ediyor iki gebelik arasinda olsun saglikla gelsinlerde benimde ilk gebeliğim 35+6 haftaligiz
mihrimahsultan Balbocegim3561 38. haftadayim asil agrilar simdiymis meğerse.. Allahim 10 kisi beni dövmüş gibi....
Canimmmm mihrimahsultan 😂😂valla canım bende öyleyim ama bn daha 33+4 yetim hele geceleri bitmek bilmiyor uyuyamıyorum 😣 elim ayağım yanıyor sanki vücudum da karıncalar dolanıyor sağlıklı sıhhatli alırız inşallah canım bebislerimizi kucağımiza 🙏🙏
Canimmmm mihrimahsultan aaa senin baya az kalmış Allah yardımcın olsun 😘 sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına inşallah
mihrimahsultan Canimmmm evet cok şükür.. cok gece yataktan kalkip agridan agladigim oldu.. insallah unutucam bu gunleru 😀