cerenveminigi Merhaba 13 haftalık hamileyim bugün covid olduğumu öğrendim. Var mı böyle bir tecrübesi olan nasıl geçti sonradan bir problem yaşadınız mı? Bebeğin etkilenip etkilenmediğini anlayabiliyor muyuz?
Dark cerenveminigi ben oldum bebeğim etkilenmedi ama etkilenenler var. Bazen bebekler solunum sıkıntısı ve enfeksiyon yaşıyor doğumdan hemen sonra, burda bunu yazanlar oldu aynı şey grip falan geçirenlerde de oluyormuş. Doktorunuz biliyor mu kan sulandırıcı falan kullanıyor musunuz
cerenveminigi Dark doktorum biliyor evet ama kan sulandırıcı sormayı unuttum yarın bir sorayım. Bol sıvı , c vitamini, istirahat, ihlamur, ve parol kullanabilirsin dedi aşın varsa korkacak bişey yok dedi
minikmelek1311 cerenveminigi kan sulandırıcı çok çok önemli mutlaka sorun ihmal etmeyin. Bende geçirdim ve sadece kan sulandırıcı hap kullanıyordum pıhtılaşma çok yüksek çıktı iğnede başlandı. Hem hamilelik hem covit olunca kan pıhtısı çok oluyor.
Dark cerenveminigi mutlaka sorun ben bu yüzden hastanede yattım kanım çok koyulasmisti ki benim haftam 35 falandı o zaman
Tugce-1- Ben test vermedim ama burnum tıkalı burun spreyi sıkıyorum koku gitti arada geliyor acaba nezlemiyim korona mı 13+5 bende
cerenveminigi Tugce-1- test vermeden anlaşılmıyor bence artık bana da domuz gribi gibi dedi doktor ama garantiye alalım diye test verdik