ZeynpDuru Kosmosss ben alışveriş yaptım. Ürünleri 4den önce sipariş verirsn aynı gün kargoluyorlar. Faturalı olarak geliyor ürünler. Diğer siteler kese karşılaştırdinda fiyat konusunda baya uyguna gelio.guvenle alışveriş yapabilirsiniz yani
bollysena Kosmosss ben yaptim gercekten hem cok uygun ve hem müthiş kaliteli butun kıyafetlerini neredeyse ordan aldim belki asiri degisik modelleri yok farkli olarak fakat cok kaliteli cok guzeller. Iki kere siparis verdim.
Tugbamete Kosmosss bende alışveriş yaptım güvenilir ve hızlı bir site ürünleride güzel hiç bir sıkıntı yaşamadım 👍🏻
Obsesifk Kosmosss şimdi baktım outlette baya uygun şeyler varmış https://www.enucuzbebekmarket.com/outlet-k29
Kosmosss ZeynpDuru bollysena Ayseruya Tugbamete Çok teşekkür ederim kızlar o kadar sahte hesaplar var kş insan güvenemiyor ben de sipariş edeyim bari☺️
ZeynpDuru Firdevsyilmaz https://www.enucuzbebekmarket.com site gayet güvenilir kapıda ödeme seçeneği mevcut.
ZeynpDuru Firdevsyilmaz ben kendi aldım ürünler nohut battaniye emzirme önlüğü emzirme minderi Müslim ağız mendili bulut pijama takımı nohut alt açma örtüsü aldım bu ürünlerden memnun kaldım canım ama kıyafet olarak çok sipariş vermedim gelen ürünler paketlileri gayet özenli idi.
ZeynpDuru Kosmosss Instagram dam ürün alanların video ve resimleri var canım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Zeynozeyyo Ben de alışveriş yaptım ürünleri gerçekten çok güzel çokta uygun tabi ben yazın alışveriş yaptım kış bebeği olacağı için her şeyi olduğundan daha Uygun’a aldım şu anda Zıbın takımları falan da gayet uygun Üstelik kapıda ödeme de var
laras21 Kosmosss bnde aldim gayet guvenilir site cnm tavsiye ediyorum ama 0-3 alirsan cok ufak oluyor haberin olsun ben 0-3 10 takim aldim cok kucukler 1 ay giydirilir belki okdr alirsan daha cok 3-6 ay al bnce
istanbulluanne Bende aldim 2 günde geldi ve fiyatlarina göre çok kaliteli ürünleri. Bsey olursa da hemen ilgileniyorlar ben kargoyla sıkıntı yaşamıştım onlarla alakasi yoktu yinede ilgilendiler. Kredi kartiyla ödeme yapip alirsan sitede puanin birikiyor ayrica o puanlarlada bseyler aliyorsun sonralarda 😊