Glsmll İyi akşamlar kızlar. 14 haftalık hamileyim çok afedersiniz iç çamaşırım sürekli ıslanıyor idrar kaçırmışım gibi. Önceden akıntım olurdu ama hamilelikle birlikte bu şekilde oldu ve ben farkında olmuyorum sadece ıslandığını hissediyorum bu normal mi?
KumsAlyaa Glsmll aynı haftadayız ve aynısını bende yaşıyorum tıpkı tarif ettiğin gibi neden oluyor bende anlamadım ya
Glsmll xbebeginannesi bugün sonuçlar için aradım çok hafif enfeksiyon var idrarında bol su iç dedi ama böyle bildiğimiz idrar gibi bi akıntı bu beyaz falan da değil
xbebeginannesi Glsmll normal bende de aynı sıkıntı var çok dikkat etmen gerek 37 haftaligim hala devam ediyor :(
Glsmll KumsAlyaa çok afedersin kokusu da oluyor çok rahatsız ediyor beni evde sık sık iç çamaşırı değiştirdiğim için farketmiyorım ama dışarı çıktığımda çok rahatsız edici günlük ped vs kullanmak istemiyorum
xbebeginannesi Glsmll hamileliğin basında ve sonunda gittim sadece sebebini sormadım sadece verilen ilaci kullandım bugün yine test vermek için giderim geçmemişse mecbur sorarım