Sule5860 Kızlar doktorum haftaya çarşamba sezeryan günü verdi 38+2 oluyorum erkenmi acaba dedim doktorum iyi dedi. Hastaneden geldim geleli aklımda 38+2 erkenmi nasıl lütfen söyleyin🙏 bide sütüm çabuk gelsin diye neler önerirsiniz
Cerennceren Sule5860 Erken değil canım haftası iyi genelde planlı sezeryan olan bütün tanıdıklarım o haftada alındılar sezeryana şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
tarcinnnn Sule5860 benim doktorum 38+5 de yapalım dedi ben 39 istediğim için 39da olduk sütüm geldi ama az geldi tabii ki.3 gün mama destekli gittim bebeğim iri olduğu için. Sonrasında bestlak kullandım o baya iyi geldi.
Svcnvebebegi Sule5860 banada haftaya carsambaya gün verdi. Ama ben persembe olsun drdim. 38+4 oluyorum o zamanda bence gayet iyi haftasi
kubra_510 Sule5860 canım yarın bende sezeryan olacağım kısmetse 38+1 oluyor yarın ama 10 gün önce doktor gelişimini çok güzel tamamlamış dedi. Haftasıyla değil gelişimiyle alaklı bi durum korkma
gulin-35 Sule5860 erken degıl ıyı ogluda o haftada dogdu kızıda carsamba 38+3 de dogcak ınsallh sut ıcınde pes etme gelıyor bos kaldıkca ver memeyı agzına ıkıncı gun gelmıstı benım