yamacalimoms 34+1 hamileyim bir haftadır sağa sola dönerken popo kemiklerim Cat çat katur katur sesler çıkıyo ilk oğlumda oluyomuydu unuttum resmen yerinden oynuyo tüm kemiklerim bebeğim biraz iri ondan mı acaba
berceste5155 yamacalimoms aynı olayı bende yaşadım açılmayla çatıyla bir alakası var mı bilmiyorum ama
SutlacimiYedimmiBen yamacalimoms bnmde ikincide yatarken saga sola donerken bütün kemiklerim agirirdi ozellikle cati kemigim bebegimde iriydi bebisin kac kilo gözüküyor?etksi olabilir
3babymom yamacalimoms doğuma kadar çektim o çati ağrısını iriliği bilmem benim bebeğim 2800 doğdu Çok zor ⅚ ayda başladı ağrılar doğuma kadar devam etti
berceste5155 Sevvvv41 38.haftada başldı bende 3cm açıklık vardı doğuma kadar devam etti 40.haftada doğuma gittiğimde 8cm açıklık vardı
berceste5155 yamacalimoms açıklıkla alakası var mı bilmiyorum ama katur kutur ses geldikçe bacağımın arasında bir boşluk hissi oluyordu
Adaryona Ondan değil benim bebek 1900 35+2 yiz bende de o sesler geliyor ve aşırı ağrı var yürürken çıkacak hissi var zor yürüyorum