chicharitoo Sevgili gebeler kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız? Bir görelim bakalım ne kadar abarttık çok mu yedik 😅
aylam12 chicharitoo 54 ile hamile kaldım şimdi 72 kiloyum 29 hafta fazla kilo aldığım için çok uzgunumm☹️
chicharitoo Bende sanırım üste yakın kilo alıyorum 20 haftayım 5 kilo almışım. Normal mi bilemiyorum. Kusma olayını da çok zor yaşamadığımdan sanırım kilo alıp duruyorum🥺
Nurdan14 45ile kaldım şuan 48.5 oldum daha 7.haftama yeni girdim 🙈 ama ilk hamileliğimde de 30 kilo almıştım
chicharitoo Nurdan14 yapı meselesi biraz sanırım ben de her gün alıyorum hareketli biriyim üstelik ama alıyorum😅😅😬
chicharitoo Sare_benan nasıl başardınız🤣🤣rahim ağırlık yapıyor hiç olmazsa siz kilo bile vermişsiniz aslında 🌸🌸
Hallegalley chicharitoo Ben kilonun hepsini son ayda aldım ya 🦍 Normalde de aşırı iştahlı değilim ondan olabilir siz ne kadar aldınız 🫠
chicharitoo Sare_benan olsun sağlıklı doğsunlar da☺️ Kilo almak daha strese sokuyor insanı ne hale gelicem acaba diye😅
Hallegalley chicharitoo Yapıyla çok alakalı bende hızlı almaya başladım 🫠 bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alınca bir çaresine bakarız 😚