bilghrz sacmalamakizim ilk hamıleliyimde cok üstüne düştüm hemen kan verdım kürtaj dediler 2 3 doktora gittim cok yıprandım sımdıde korkumdan gidemiyorum 🥺🥺🥺
323832 sacmalamakizim bende dayanamamistim suphelenince adete 10 gun kala gitmiştim once kan verdim 7.7 cikmisti 2 gun sonra test yapmistim silik cikmisti 😊
Sila66 bilghrz yok be canım hayırlısını dile bende oyle korktum daha yenıyım kese gözükmez kesın dedıl gözüktü bebegımo gorucem pazartesı hayırlısını ıste dua et kuzuuuum
bilghrz Sila66 insallah sende bebişini görürsün canım bende cuma gitcegim hayırlı haberlerini alalım inşallah 🥰🧡
Zaxoiiii bilghrz benim bundan daha silikti adete 5 gün kalmıştı ilk öğrendiğimde kan verin bence emin olursun rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir gebelik olsun inşaallah
Powergirls [silindi] emin şekilde söyledim evet dalga geçecek ne var bunda egonuz fazla sanirim ? Muhatap olmak istemiyorum sizinle muhatap olduğum yorum yaptigim kişi yorum yapsın siz değil
bilghrz Birgul yok sabah erken gebelik testi aldım ondada pozitif daha reglimde gecmedi ama 3 kere yaptım pozitif cıktı beklemeyi düşünüyorum
eedaozcan74 bilghrz Korkma tevvekkül et Allahın izniyle sağlıklı güzel bir gebelik olur inşallah güzel düşün güzel olsun streste etkiler kuzucum🥰
bilghrz User1244 bunlarda ovülasyon testlerınn yanında cıkan testler