Karakaya38 Kızlar 23 haftalık gebeyim bir kaç gündür özellikle akşamları çok yemek yemişimde sıgınamıyor gibi oluyorum aç olsamda bu böyle oluyor doktoruma sorucam ama sizede söylemek istedim yaşayan var mı
Minikbebegim1999 Karakaya38 canim ayni sorun bende de var 21 haftalik olduk ve yesemde yemesemde karnim yirtilcak gibi şişlik gerginlik var yanlarim ağrıyor bugun aradm söyledim doktora rahim büyüyor dedi 20 ile 24 haftalarda bağlar geriliyormuş rahim aniden buyuyormuş sebebi buymuş
Sare_benan Karakaya38 Aynı hafta aynı sorun 🥲🥲 evin içinde tur atıyorum 6. Katta oturuyorum asansör yok ha diince inemiyorum 🙄
Karakaya38 Rukiye-1 evet ama akşamlarıda pek cıkamıyorum 2 bucuk yasındada cocugum var neden boyle oluyor acaba
Karakaya38 minik_koala_ve_annesi çatlak anlamında demedim hazımsizlık şişkinlik kazınma gibi bi degisik yani
minik_koala_ve_annesi Karakaya38 evet canim az da yesen cok yemis gibi oluyor rahim yukari ciktigi icin midede yukari cikiyor yavas yavas ondan rahatsiz olabilirsin
Karakaya38 Minikbebegim1999 ay çok rahatsız edici bisey ya yarında ben gidecem bakalm söyleyim bi ne diycek tesekkür ederim
Rukiye-1 Minikbebegim1999 bende tam böyle düşündüm ama benim göğsumun altı mide kısmında oluyor hatta orda olduğunu düşünüyorum ama göbek deliğinin orda dedi doktor anlamadım bende 🤗
Simgeecan Haftadayım sanki sivri bir şey karnıma dokunsa patlayacak gibi hissediyorum bende 😂🤦🏻♀️ o kadar gergin ve sıkı hissediyorum Karakaya38
Minikbebegim1999 Rukiye-1 butun karnin gerildiği için öyle düşünüyor olabilirsin canim göbek deliğinin izasinda suanda rahim
Rumukcum Karakaya38 aynı şeyi yaşıyorum yaa aşırı bunaldım sürekli çok yemek yemişim gibi hissediyorum ama bişide yemedim,bu haftaya kadar çok rahattım ama şimdi ne gündüz ne gece hiç rahat değilim karnım ileri gidiyor gibi geliyor