Gamzecagri Kızlar sağ kalçamda çok ağrı var bacağımı çekemiyorum yürüyemiyorum bu durumu yaşayn var mı neler yaptınız 32+1 deyim
Ela4810 Gamzecagri benimde sol kalçam ağrıyor. Ayakta çalıştığımdan çok yorulduğumdan diye düşünüyordum ama magnezyum eksikliğindenmiş suya atılan ilaçtan verdi, şimdi biraz azaldı. Bende 32. Haftamdayım
Gamzecagri Ela4810 ben çalışmıyorum da evde topallıyordum resmen bugün yürüyüm biraz dedim daha beter oldum magnezyum da yazmadı doktor bana ya kramp yoksa baskı yapıyordur felan dedi ama napcam böyle bilmiyorum hiç basamıyorum
Sssvv Bende bugün aynı şikayetle gittim canım “Normal, korkulacak bir şey yok büyüyen rahim baskı yapıyor” dedi.
Nur-seli0027 Bende de aynı ağrı var Bi de benim belimden bacağıma vuruyor ev işi yaptığımda çok ayakta kaldığım zaman o günün gecesinde ağrıdan uyuyamıyorum doktor bel fıtığı belirtisi olabilir dedi magnezyum ilacı da var çok ağrım olduğunda pek etkisi olmuyor
Sssvv Gamzecagri kramplarım için magnezyum verdi. Ne kadar sürer bilmiyorum herkesin anatomisine göre değişir 😞