mertveannesi2211 zeynepikra_61 hastanede sanciyi durdurmak amacıyla kullandılar sabah öğle akşam ama cikisim yapılınca yazmadı doktor tansiyonu düşürebilir diye
zeynepikra_61 mertveannesi2211 Bana da hastanede verildi ama orada bir yan etki yaşamamıştım siimdi evde kullanmam için verildi çok fazla kalp çarpıntısı yapıyor 🤷🏻♀️
yamacalimoms erken doğum riskim var diye verdi doktorum 2 haftadır kullanıyorum sadece kalp çarpıntısı gibi oluyo bende sabah akşam yazdı 34+1 haftalık hamileyim
zeynepikra_61 yamacalimoms Bende de kalp çarpıntısı yapıyor göğsümde ağırlık oluyor sesim bile kisiliyor 🤷🏻♀️ normal mi acaba diye merak ettim 🤷🏻♀️
mertveannesi2211 zeynepikra_61 anladım canım geçmiş olsun bende hastanede kullanınca bir etki yapmamıştı evde de kullanmadım vermediler ama orda içince de ne amacla söylediler bilmiyorum da hemen uyuma bir saat geçsin öyle uyu falan demişlerdi aklında bulunsun
zeynepikra_61 mertveannesi2211 uyuyamıyorum zaten ki öyle bir rahatsızlık veriyor ki 🤷🏻♀️ ama söylediğin iyi oldu 🙏🏻