Sinemkaan Kızlar sert göğüste süt dolar diyorlar sütün gelmez böyle diyorlar Bu doğrumu acaba sert olmasimi lazm süt için Göğüsü yumuşak olup sütü gelen yokmu
Baymehal Sinemkaan canım sen anlarsın sonuçta avı his falan varsa doluyordur benm şuan 34+6 yım ve göğüsüm çok kötü sıksam süt çıkar hissin ne diyorsa o dur yoksa da piskolojini bozup iyice gelemmemsini sağlama gelcek diyip pozitif ol 🤭 ilk kızımda da ben de boş hissediyordum ama maşallah 2 yaşına kadar emzirdim
ezgikrslyn02 Sinemkaan bende 34+5 haftalık gebeyim benimde goguslerim yumuşak içi boş duruyo daha önce süt gelmez diye birşey duymadım ben doğum yaptığın anda göğüslerin sütle dolar dediler bana
esradgn123 Sinemkaan 35+6 dayım Göğüslerimde hiçbir değişiklik yok Hamile kalmadan önce nasılsa aynı Bilmiyorum nasıl olacak 🤷🏻♀️🙄
Melek999 Sinemkaan doğumdan önce ben de aynı düşüncelere kapılmıştım, hiç sert değildi göğsüm ama 1 ay önce doğum yaptım. Pek bir ilgisi yokmuş endişelenmeyin, gayet güzel geliyor sütüm 😊
ezgikrslyn02 Baymehal günlerimiz çok yakınmış bende 34+5 haftalık hamileyim göğüslerim den ara ara sıvı geliyor bakalım hangimiz once doğuracağız 😂😂😂
Baymehal ezgikrslyn02 😂😂 ayy cidden mi hayırlısı inşallah sıvı geliyorsa elleme sütün şimdiden akmasın yani bana öyle dediler demekki süt oluyormuş kimine göre değişiyor mesela benim sütüm doluyordu ama asla taşmıyordu göğüs pedi vs kullnamadım ama sütüm vardı
Ebru-EY Sinemkaan ben inanmıyorum böyle şeylere ya. Ne memelerden ne sütler geldiğini gördü bu gözler 😂 süt işi tamamen kafada bitiyor. Psikolojini etkileme bu yüzden. Sütün gelecek ve emzireceksin. Bunu düşün. Sıkıntı yapma kendine
melikessuuu Sinemkaan şaka olmalı.. Doğuma kadar göğüse süt dolmaz hatta doğumdan birkaç gün sonra bile süt gelebilir..
HilalEyce Sinemkaan Gayette yumuşak göğüsüm var. Oğlum uzun süre emmez ise sertleşiyor sadece sütüm gayet yetiyor.