Baymehal Sinemkaan daha dün çtim doktor bana günde 1 tane kahve 1 tane çay içebileceğimi söyledi ama ilk kızımda çay baya içiyordum kahve fazla tüketmiyordum 😅 kızım sağlıklı doğdu şu zamana kadar sağlı ksorunu yaşamadık şuanki hamilelikte de dediklerine uyuyorum doktorun bu bakalım nasıl doğacak 😅😅
Simya Sinemkaan kişinin durumuna göre değişir benm doktorum kesinlikle önermiyor hamilelik önceside bardak bardak icerdim şimdi haftada bir kez içeyim diyorm türk kahvesini bu süreçte unutacağız dedi
melisa_dzgn61 Sinemkaan çok fazla Türk kahvesi tüketen bir insan da değilim ama severim zararı yok günde bir bardaktan
Baby235 Günlük alman gereken kafein miktarı (cay, kahve vb) 200 ml. Daha fazlasını gecme melisin. Bir fincan Türk kahvesinde 60 mi kafein var. Oradan hesaplayabilirsin.
fatiss Sinemkaan kansizlik sorunu ya da kansizliga yatkinlik varsa icmeyin derim cunku kafein kansiz kalmayi hizlandiriyor bebek beslenemedigi icin onerilmiyor .eger oyle bi sorununuz yoksa az az icin derim
Erbe Sinemkaan Hatay’da çay bardaginda içerler eşim hatayli evlerden önce kahveyi hiç sevmezdim beş senedir iciorum ilk bebeğimde de içtim hiç bı sıkıntı yaşamadım bindada iciorum
Asyabuse Sinemkaan günde 200mgyi geçmiyorum kafeinde. Çay hiç içmiyorum çikolata kola tüketmiyorum. Onları tüketirsem kahve yok. Ama tüketmediysem bir sabah bir akşam içiyorum.
Baby235 Asyabuse bende sabah bir aksam bir ıcıyorum sadece Bi tık az koyuyorum makineden cıkan dan cünkü iş yerinde de cok cok acık bir barsak cay ıcıyorum. Kansızlık durumu yok ise bence normal. Ama en ıyı doktorlar bilir tabi
Asyabuse Sinemkaan tabi ki tüm bunlar sizin kan değerlerinize bağlı da değişen şeyler. Yakın zamanda doktor değiştirdim tüm sonuçlarımı o da inceledi herhangi bir uyarıda bulunmadı kahve ile ilgili ikiside
gulin-35 Sinemkaan valla oglumda gunde bes fıncan ıcıyordum hıcbı sorun yasamadım sımdı de uc tane kadar ıcıyorum bebekte bı sıkıntı yok sımdılık oglumda resmen hersey kahve kokuyodu hıc aklımdan cıkmıyodu