Mucizem1207 evet canım ben 20. Haftada detaylı ultrasona girmiştim şuan 23. Haftadıyım. Doktor gayet %99 sağlıklı bi bebek dedi ama kalbinde ufak parlaklık var dedi ve bu nokta doğana kadar kaybolabilirmişde ömrü boyunca kalabilirmişte. Bi ben gibi düşün demişti. Ve bebeğin sağlığını yaşamında etkileyen bişey olmadığını söyledi. Ama insan ister istemez ne alaka diyor tedirgin oluyor. Sana tavsiyem sakın google bakma google tamamen bazı konularda bi çöplük. Ben meraktan bi bakayım dedim iyice moralim bozuldu daha çok korkmaya başladım sonra bir iki doktora daha sorunca endişelerimin tamamen yersiz olduğunu anladım ve rahatladım çok şükür. Sende endişelenip kendinide bebeğide üzme. Testlerin, kontrollerin normalse bu güzel günlerin keyfini çıkarmaya bak🥰 Sonuçta bu ultrasonların testlerinde %85 doğruluk payı var zaten hiçbirşeye hiç bir doktor %100 oranı vermiyor. doktorunu dinle yeter, sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun inşallah🙏🤲🏻 Size ne dedi doktorunuz peki parlaklık hakkında detaylı bişey söyledi mi?