Cherry95 NaimeYilmaz Eleştiri : bazı moderatörler bir annenin dilini beğenmediğinde çok sert iletişime uygun olmayan uyarıda bulunuyor. Denk geldiğim birinde kadıncağız bir şey dememiş aşırı sert konuşması vardı. Burada herkesin anne ya da anne adayı olduğu unutulmamalı ona göre davranmalı
prensessannesi_ NaimeYilmaz Öneri : kendi ismimizi kendimiz değiştirebilmeliyiz. İsmimi değiştiremiyorum çünkü. Ayrıca yorum da da kendimiz silmeliyiz.
[silindi] NaimeYilmaz merhabalar, uygulamaya direk foto yükleyemiyoruz, bir de bildirim geldiğinde uygulamada bildirim işareti bulunmuyor. Bildirimleri sadece uygulamaya girdiğimizde görüyoruz.
Karelinannesi NaimeYilmaz Eleştirim; Başlıklar yetersiz🙏🏻 bazen soru sormak için açtığımız postların başlıkları değiştiriliyor genelde ‘Öneri’ başlığı ekleniyor. Ama anasayfada dikkat çekmiyor ve çoğu kullanıcının gözünden kaçıyor, cevap gelmiyor.
Yeso59 NaimeYilmaz onerim NaimeYilmaz onerim ve elestirim açtığımız başlığın silinmesi, bazen gizlilik ilkesi gereği silmek istiyoruz ama silemiyoruz
Minikmucizelere NaimeYilmaz dislike butonu olmal Bildirimler girince degilde girmedende telefona düşmeli Uygulama ismimi degistirmek istiyorum olmuyo degistirme olmalı bence
Melinya Eleştiri : Android kullandığım için mi bilemiyorum ama fotoğraf görsel yükleme bölümüne tıkladığımda ->  sadece internet adresiyle link gibi yükleme çıkıyor, galerimdeki fotoğrafları yükleyemiyorum.
NaimeYilmaz Melinya @Buseufuk1531 Merhaba ana sayfadayken sol üstte 3 çizgide bulunan resim yükle butonuna tıklamalısınız
3MelekAnnesiiii NaimeYilmaz elestiri kapak foto secemiorum boyut uygun degil diye yuklemio resim Oneri kullanici adi degistirebilmek ve engelleme ozelligi gelmeli + bildirim geldiginde haberimiz olmuyo oda duzeltilmeli. Tesekkurler
Honeyballl NaimeYilmaz önerim fotoğraf yüklemek daha kolay olmalı. Eleştirim o gün açılmış bir post varsa tekrar açtırmayıp kişiyi o posta yönlendirmeli
Honeyballl NaimeYilmaz önerim post paneli olsun mesela kaynana koca cekistirenlerin panelinin adi Dedikodu kazanı olsun 🙈😅 ve biz anasayfamızda seçtiğimiz panellerin postlarini görelim. Son zamanlarda cok kaynana/koca cekistirmeli postlar var 🙄
Buseufuk1531 NaimeYilmaz Negatif yorumları görmek istemiyorum.pozitif insanları mutlu edecek yorumlar okumayı tercih ediyorum.
NaimeYilmaz Bütün yorumları tek tek okudum ve notlar aldım. Ayrı bir post açarak her yazılanı açıklayacağız. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkürler
avakado7 NaimeYilmaz Öneri: Bildirimlerin telefona iletilmesi. Eleştir: Bebeğin mesajı bazen gelmiyor. Ne zaman düzelir bilmiyorum.