babygst Bugün hacamat olucam inşallah bunu hangi bölgemize uygularsak iyi sonuç alırız Bu şekilde hamile kalanlar hangi bölgelerde hacamat yaptırmam lazım
fatiss babygst ilk seferde tarama hacamati yaptir komple 2. de bolgesel yaptir bolgesini hacamatci bilir
Kubrabsyg45 babygst ayak bilekleri kadınların rahim bölgesidir. Ve kuyruk sokumu. İlk aşama olarak oralarina yaptır.ben çok inanıyorum ve bunun sayesinde de hamile olduğumu düşünüyorum. Sülük de koydurdum ben ayak bilekleri ve kuyruk sokumuna. 2. Aşama olarak göbek çevresi 3. Aşama rahim içine. Benim doktorum bile dedi sülük vs dkye. 6 sene olmadı benim hacamat sülük yaptırdım ve 2 ay sonra hamile kaldım.ve hatta hamile olduğumu bilmiyordum gene yaptırdım 1 hafta sonra öğrendi. 😀
Kubrabsyg45 babygst dediğim gibi kesinlikle ayak bilekleri kadınların rahim bölgesidir. Bende kist vardı ve tüp kapalıydı. Hacamat yaptırirken kadın dedi senin sol tarafında sıkıntı var ayak bileğimde bir şekil büründü dedi ki rahminin şeklini aldı. Direk baktım sağ çok güzel kan akıyor solda çıkan kan geri giriyordu. Ve kadına bişey demedim açıkçası 5 ay kist için ilaçlar soğan kürü herşey denedim olmadı doktor aşılama erteledi durdu. O hacamatı bilekten oldum 2 gün sonra aşırı kanamam geldi hemen doktora gittim adet oldum ben ama yine kanamam var diye kistin patlamış dedi. Ve sol tüp de kapalıydı. Kadın direk ayak bileğinden anlamıştı zaten.
babygst Kubrabsyg45 maşallah çok sevindim senin adına inşallah bana da hayırlsıyla sağlıkla. Nasip olur 14 aydır denemediğim kalmadı bu bölgelere dikkat eder sanırım haccame
SultaD5 Merhaba öncelikle hacamatı yapan kişinin işin ehli manevi açıdan hisleri ve bilgisi yüksek biri olduğundan emin olmalısın o zaten sana söyleyecektir. Şifa olsun hayırlı haberlerle gel 🧿
mavipapatyaa babygst ilk olarak sünnet hacamatı yaptırılır daha sonrasinda gebelik için de bel kısmında bir bölge var oraya. Sülük tedawisi cok iyi rahime sülük koyuyorlar ben korkumdan yaptiramadim ama yaptiran arkadasim kendi ewinde yapmaya başlamıştı. Açıkçası bende duydum ilk bi hacamat kaptirdim su vucudumdan kullandigim ilaclarin pisligi gitsin arinsin diye. Arkadasim da yaptırdı. Onlarda söyle bir durum vardı esinde sorun vardi ameliyat oldi tüp bebek asilama herseyi yaptirdilar 7 yil boyunca olmadi. Daha snrasida iyi binuer buldu orda basladi hacamata ve sülük tedawisine üçüncü seanstan snra da kendilignden gebe kaldı
mavipapatyaa babygst hmm bide bel fıtığın varsa muhakkak beline de yaptirt. Söylersin. Ben de vardı cok kötü oluyordum bazen gunlerce yatmak zorunda kalıyordum ama şimdi cok iyi durumdayım agrilarim kesildi.
babygst mavipapatyaa Sırtıma 6 kupa baldırlara 2 ayak bilekleri 2 kasık 2 göğüs ortama 1 Adet yaptı sürekli dualarla yaptı ve evime gelip yaptığından rahattım harika iyi geldi hafifledim resmen