Siracinannesi prenseslerimmmmm güveçte patates püresi yatağında beşamel soslu kaşarlı köfte yanına şehriyeli pirinç pilavı yapacağım birde içecek 😋
Busel prenseslerimmmmm etli patates yemeği havuç tarator yeşil salata belki pilav kırmızı erikli portakallı komposto
prenseslerimmmmm Rumuz123456 iyi yapmışsınız afiyet olsun 😊 benim menum de firinda biber dolması cacık mercimek çorbası bide salata 😊
Bebegim0101 prenseslerimmmmm vallahi ben mide agrısından hazımsızlıktan yemek yemeyi unuttum acıkma hissim sıfır.Ama annem sagolsun icli kofte corba salata ayran yapıp gondermis.
prenseslerimmmmm Bebegim0101 çok geçmiş olsun . Anneler düşünür evlatlarını iyi yapmis afiyet olsun 😊
Hesramm Fırında Sardalya buğulama Şehriye çorbası Yeşil salata Herkesin ellerine sağlık yediklerimiz şifa olsun inşallah 💓💓
pinarsabrii prenseslerimmmmm bugün yemek yok😄 eşimin gelmesini bekliyorum, yumurtalı sucuklu kaşarlı tost yapacak kendileri 😄
annesivekuzusu prenseslerimmmmm Mercimek çorbası Pirinç pilavı Şinitzel Brokoli havuçlu salata 🥰 afiyet oldu bile