Aysunackbs Ozge1708 bende kullandığım ilaçları hastanede verilen bütün serumların listesini alıp doktoruma götürdüm o da aynı şekilde herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum zaten eli yok kolu yok bacağı yok yeni yeni oluşum sürecinde bir zarar görseydi düşük gerçekleşirdi dedi birde ilk haftalarda ya hep ya hiç kuralı varmış bebek zarar görürse düşük gerçekleşirmiş öyle dedi umarım sağlıcakla kucağımıza alırız dualarım sizinle🤲🏻💖🌸
Ozge1708 Aysunackbs Aynen benim doktorumda aynı şeyleri söyledi. Oluşum döneminde olduğu için bı sorun olsa zaten düşük olurdu bebek tutunmazdi dedi. Allah’ım dağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🤲🥰
Nermis Ben hamile kalmamak için ilaç kullanıyordum. Doktorda bana bu ilaçın adetimi bozacağını söylemişti. Yani gecikmeler falan ola bilir. Bende kullandım 3 gün gecikmem vardı. İlaçdan zannetdim. Çok fazla limon aşeriyordum. Çalışdığım yerdə kızlar test yapmamı söylediler bende içim rahat zaten ilaç kullanıyorum hamile kalmam imkansız diye rahatlıkla test yaptım ve sonuç şok👀hamileymişim. Şimdi 37 haftalık bekliyorum sezeryan olucam inşAllah🥰
SuperMom3 Rumukcum çok şükür rahat bir hamileliğim vardı ne bulantı be kusma o yüzden güzel geçti doğumum 27 eylülde oldu benim son sınıf aralıkta hamile kalmıştım ilk ayımda ara tatile denk gelince baya dinlendim o yüzden bir sorun yaşamadım 😍
Merve112211 SuperMom3 bizim ilki 5 sene olmayınca tüp bebek ama ikincisi süpriz oldu ve 2 aylıkken öğrendim düzensiz adetim olduğu için önemsemedim sonra şüphelenince test yaptım ve iki çizgi çıktı şuan 13+3 🥰🥰
SuperMom3 Erbe ya sizinki benden de ufak oğlun şuna 1 yaş 5 günlük 24 haftalık ikizlere hamileyim bende 😍
Erbe SuperMom3 allanallah arattimi aratıp verdiminverio yapcaknbiseyimiz yok ikiz gibi biyuycekler 🥰🥰
Merve201119 SuperMom3 ilk oğlumda ne nasıl olur bilmediğimden adetim 1 hafta geçmişti doktora gittim adet söktürücü yazsin diye orda öğrendim cunki bekarligimda adetim hep geç gelirdi öyle düşündüm ikinci oğlumda daha tecrubeliydim ilk ay denedik şükür Rabbım hemen verdi şimdi kızıma hamileyim daha da tecrübeli olduğumdan yine istediğimiz ilk ay denedik ve 11 gun sonra adetime 3 gun kala test yaptil yine pozitif gördüm Rabbım yine aratmadı çok şükür🙏🙏
Betulakarr Ayselsinan 642 değeri gördükten sonra nasıl devam etti yolunuz suan ben o rakamlardayim. Cok merak ediyorum acaba kaç haftalık ne olacak keseyi ne zaman gorcem benimle paylaşırsanız çok sevinirim ❤️❤️❤️❤️
Ayselsinan Betulakarr folik asit verdi doktor ara ara kontrollere gittim ben keseyi zor gordum idrara sıkısık bir sekilde gorebildim yoksa normal bi sekilde gorunmuyordu cok kucuk oldugu icin kendine cok dikkat et 1 kilo bile olsa bisi kaldirma yuksek yerlere uzanma duzenli ve saglikli yiyecekler tuketmeye calis ve taze olmasina dikkat et
Ayselsinan Betulakarr ben net olarak keseyi 7+2 de gordum kalp atisini gordum ama duyamadim doktorun ultrosan makinesi sesini duyurmadigi icin benim icime sinmedigi icin ve duyamadigim icin baska bir doktora gidip duymak istedim ve 8+3de duydum kalp atisini
Rabia04_09 SuperMom3 Benim ilk gebeliğimde 3 ayda hamile kalabilmiştim o yüzden ikinci gebeliğimde de öyle olacağını düşünecekten ilk ay tutacağını hiç düşünmemiştik. İkinci hamileliğimi öyle bir zamanda öğrendik ki uzun bir süre kendimize gelemedik. Abisinin ölüm yıldönümünden 2 gün sonra sürpriz gibi geldi bize minik mucizemiz. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur şu an 6+2 deyiz 🥲🐣
LmnLcheesecake Ben 2021 Ramazan ayında gebe olduğumu öğrendim sonra düşük oldu… Bu sene de 2022 - 4 Ramazan’da gebe olduğumu öğrendim. 30+3’üz şuan…🥹🧿💕 Allah ım bebişlerimize hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah amin 🌿🧿💕🤲🏼
Elfeda Ersagununannesi merhaba kac kg ile hamile kaldınız acaba zorluyormu sizi bende 100kg ile kaldımda 🥲
Ersagununannesi Elfeda 84 kilo ile kaldım. Evimde asansör yok 4. Katta oturuyorum en çok bu zorluyor :(
Gul61emn Trabzonspor’un şampiyonluğunu kesinleştiği Antalyaspor maçında Akyazı stadında yoğunluktan dolayı merdivenlerden inerken ayağım burkuldu düştüm ayak bileğim kırıldı.hastanede kan tahlili röntgen falan derken 1 saat snra hamiş olduğumu öğrendim.bebeğim şampiyonluk bebişi😂🥰🥰🥰
Eymenim26 @“SuperMom3”#p24445459bir tane çocuğum var ikinciyi yaklaşık 15 16 aydır istiyorduk ama olmuyordu. Birgun benim disim çok felaket ağrıyordu iltihap toplamış doktora gidicem ama adetim de olmadı aklıma bi şüphe düştü ama tahmin etmiyorum tedbir amaçlı hami röntgen falan çekerken soruyorlar ya gebelik var mi diye sırf onun için eşime dedim bi test al ama heveslenme formalite icabı testi yapicam aklımda soru kalmaması için dedim. Eşim testi aldı anında cift çizgi çıktı inanamadım hala testte yanlışlık var diye düşünüyorum. Sağlık ocağına gidip kan verdim sonucu aldığımda şok oldum 6 haftalık hamileymisim. Eşimin de tam doğum günüydü babasına doğum günü hediyesi oldu meleğim 😊
zuhaall Eliifmii hamile kaldığım kilonun üstüne 2 kilo aldım son 1 aydır nerdeyse aynı kilodayım siz kaç kilo aldınız
Gzdeee11 SuperMom3 ilk gebeliğimi evlendikten 1 ay sonra öğrendim çok istiyorduk o zaman sürekli test alıp yapıyordum eşim test almaktan sıkılmıştı artık adetim 4 gün geçmişti arkadaşımızın da yeni bebeği olmuştu onu görmeye gitmiştik arkadaşıma anlatım kabızım böyle böyle diye bende de aynı şeyler oldu bir test al yap bakalım ne çıkacak demişti saat 2 de misafirlikten kalktık eşime dedim açık eczane varsa alalım açık Eczane bulup aldık eve gelip yaptım hiç ümidim yok ama eşim de başında bekliyor testin sonra bağırmaya başladı korktum 😂😅 hamileyiz hamileyiz diye evi dört dönmüştü 2.bebeği planlı düşünüyorduk aslında ama planladığımızdan biraz daha erken oldu adetim sürekli geçiyordu bunun için doktora da gittim bir sıkıntının olmadığını söyledi eşim asker göreve gitti ben sürekli ağlıyorum uzağız falan diye canım televizyonda ne görürsem onu istiyor eşim görevden geldi dedim test alıp yapalım test yaptım çift çizgi içimde korku endişe tuhaf duygular ama iyiki de oldu yolu yarıladık 22 haftalığız şimdi
Hamis_irmak1026 SuperMom3 ilk gebeliğimi bekliyordum zaten ikinciyi de korunmayı bıraktım 4 ay sonra test yaptım pozitif çıktı üçüncüyü de iltihap diye doktora gittim hamile olduğumu öğrendim şimdi 14+6 olduk 🤭