Cenyy Kızlar grip oldum dünden beri ateşim düşmüyor doktoruma ulaşamadım hafta sonu olduğu için. Aranızda doktor tavsiyesi ile paracetamol kullanan var mı?
parasetamoll Cenyy 😂😂 parolda bulunan parasetamol işinizi görüp bebeğinize de zararı olmayacaktır, geçmiş olsun ☺️
OgretmenEva Cenyy Cuma günü baş ağrısından çatlıyordum doktorum günde 3 taneye kdar parol ya da minoset içebileceğimi söyledi
Benay Cenyy Hollanda da parasetamol aynı Parol gibi normalde 6 tane içebiliyorsun bana ikişer ikişer yutturuyorlar ağrım olunca
Cenyy OgretmenEva çok geçmiş olsunn işimizi görebilen bi ilacın olması çok iyi yoksa bu grip çekilmez 🤕🤒
parasetamoll Cenyy ama tabi gribi geçirmez var olan ağrıları dindirir. Zararı olmayan bitkisel takviyeler, bol su ve istirahat ile atlatırsınız gebe iken zor oluyor geçenlerde bende atlattım hiç geçmeyecek sandım. 🤣
Cenyy Benay ben makedonya’dayım burda da paracetamol diye geçiyo. Onlar bile ikişer ikişer veriyorsa demek ki bir zararı yok☺️
Benay Cenyy ben hamile kalmadan önce günde 6 tane yutuyordum çünkü boyun ağrılarım vardı hamile kaldım 6 saat arayla 2 şer tane içirmeye başaladılar ama ben dayanamayacağım ağrı yaşamadıkça yutmuyorum birde vücudum alışmış ilaca pek etkisi olmuyor
Cenyy parasetamoll elbette.. ateşimi düşürdü çok şükür bu kadarına da dayanırım.. size de çok geçmiş olsun ☺️