Sila_yanik Ebrdlms 17 haftama giriyorum karnim gobegim komple asiri tuylendi ve epilasyon yaptığım yerler çabuk cikmaya basladi
ebru23 Ebrdlms gobegim ve goguslerimde basladi suan tamam minik tuyler hep vardi ama bira gozle gorunur oldu sanki ins dokulur herkes oyle diyo
Miss Ebrdlms ben 22 haftaligim inanılmaz var gobegimde şeftali tüyleri gibi agdayla almak istiyorum kumralım allahtan çok koyu değil rengi
denizefe ılk gebelıgımde karnımda felaket tuylenme olmsdu ama snra dokuldu hepsı bu bebısımde de aksıne tum tuylerımse azalma oldu
HeraBilge Doktorcum agdayla alırsan doğumdan sonra dökülür ama jilet sürme dedi. Panik yapmayın kızlar 😁
denizefe Ebrdlms almayın ben bıc ellemedımm uzadıkarda ama yapıcak bıse yok hormonal oldugu ıcın dokuluyor dgmdan snra
Bernaaaaaaa Bende gübre atmış gibiyim ama bi yandan iyi saçlarım çabuk üzüyor ve dolgunlaşıyor😊tüyler dökülür Doğumdan sonra takmayın 😊
Chan Tüylerim mutasyona uğradı zaar, başka türlü bu büyüme hızını açıklayamıyorum 🤷🏼♀️ En sinir olduğumda hani herkes de bulunmaz da, benim de öyle nadide, seçilmiş(!!) insanların arasında olduğum, çene tüyleri var ya, hani kara kara çıkıp da bize adeta kirli sakal havası verenler (şaka bir yana o kadar çok değiller çok şükür) hah onları iki günde bir almak zorunda kalıyorum ya, o koyuyor. :/