Pentagramm Kızlar 12. Haftadayım doktorum bugün kıza benzediğini ancak yanılma payı olduğunuda söyledi. Sonradan değişir mi acaba kesin ne zaman belli oldu sizin?
Eldgrn Pentagramm net görmediyse değişme ihtimali olabilir canım biz 12+6 da net gördük 19+5 olduk değişmedi en son 18 haftamda gittim yine net kızdı cinsiyetimiz
Hayalmi Pentagramm yani doktorda söylemiş zaten yanılma olabilir 15 16haftalarda kesinleşiyor genelde
yamacalimoms Pentagramm 20. Haftaya kadar iki doktor kız demişti ilk oğluma baya baya emin skeilde hemde detaylida erkek olduğunu öğrendim
Pentagramm yamacalimoms maşallah 20.haftalarda değiştiğini ilk kez duydum o zaman benimkide değişebilir
Hanifegg Pentagramm benim 11+4 de %80 erkek demişti 14. Hafta da kesin kız dedi erken zamanlarda olunca değişiyor ya malesef
Pentagramm Hanifegg benimde bugun tam 12 hafta oldu bebekte kendini tam net gösterdi ama değişir mi bilemedim
RukiyeSefa Pentagramm bende oldu canım 20. Haftaya kadar kız biliyordum 21 de ayrıntılı ultrason da erkek olduğunu öğrendim şuan 25 haftalık 😇
67zng67 Ben her gittiğimde değişti son gittiğimde erkek dendi baklm bi dahaki kontrole kdar oğluşum olacak😘
Dyg___ Pentagramm 13. Haftadan 20. Haftaya kadar erkek dendi parti bile yaptık detaylıda kız olduğunu öğrendik 😂 şu an 3 aylık bir kızım var 😊
Arzu_uu Pentagramm evet değişir banada 12 de kıza benzıyor dendi ama kesin olmaz bu haftalar demişti doktorum 14 haftamda erkek olduğu kesinleşti