Vildan8891 Kızlar yaş riski orta dedi Dr göbekten su almayı da kabul etmedim böyle olup bir sıkıntı yaşayan varmı
mucizem24-05- Vildan8891 boşuna hiçbir şey yaptırma ablamada dediler Maşallah oğlu 2 buçuk yaşında çokta akıllı
Vildan8891 mucizem24-05- 484 kadından birinde diyor Dr o bir sende olabilirsin geri kalan 483 te de olabilir bende istemedim zaten yaptırmak Rabbim hayırlısını versin inşallah
Sellmaseellma Vildan8891 ultrasonda çıkıyor canım o ultrason görüntüsünde ense kalınlığı ölçülüyor iyiyse kan aldırıyorsun değilse direkt başks işleme yönlendiriyorlsr
lamisrtky Bende ikili test orta riskli çıktı, dörtlü tarama test de yaptım o da orta riskli çıktı. Ama o testler sadece istatistik olarak gösteriyor, keşke yapmasaydım o testleri boşuna stres yaptım sadece
Yagmurkoksal_61 Benmde bugün sonuvum geldi orta risk 1000/1 risk dedi. Ultrasyonda ense kalnlıgı ve burun kemgine bakmıştı onlarda bi skntı yok dedi . Sadece kafa karıstırmaya yarıyo bu testler bence saglıkla alırız kucagımza bebıslerımızı inşallah
Vildan8891 Yagmurkoksal_61 bencede stres yapıyor insan başka da birsey yaptırmam detaylı yaptiricam sadece