Necmiyee Anneolmak188 bizim burda bi bozacı var meşhur velimeşe bozacısı adres verin isterseniz ben alıp yollayayım
Anneolmak188 Nsdpg çok uzak malesef femme uzak yav diğerlerindede mevsim değil diyorlar Minigim38 yok malesef
mybabyloves Kendiniz yapabilirsiniz eğer bulamayacak durumdaysanız. İnternette tarifi var, en azından nefsinizi körlemiş olursunuz :)
Anneolmak188 mybabyloves kuşum hiç bi şekilde mutfağa giremiyorum yiyecek içecek kokusu rahatsız ediyır tarifibe bakdımda maya kokusu alırsam kusarım soğurum içecekden diye korkuyorum 😂. Bakalım bulcaz artık bi şekilde
Anneolmak188 femme hayır zaten şişede arıyorum taze taze sokakdan içeyim demiyorum ama yok yani ben orasıda acayip uzakda eşim çalışıyor geçemez o tarafa
mybabyloves Anneolmak188 inşallah bulursun canım. Getir-sanal market-trendyol market gibi yerlere bakın oralarda olabilir :)
Anneolmak188 mybabyloves yok kuşum 😂 malesef ama teşekkür ederim yardımcı olmak istediğin için düşünüpde yazdığın için ❤️
Necmiyee Anneolmak188 olur mu yaa kargoya veririz ertesi gün elinde olur nolcak sanki bebişin canı çekmiş hangi ildesin
Anneolmak188 Necmiyee çok teşekkür ederim çok naziksiniz ama eşim de onaylamaz başkasından bişey istememi sevmiyor ya da almamı 😊 çok sağolun o bulur bi yerden bu hafta