Bilgee_yel 26+1 haftalık hamileyim sol karın bölgemde çok şiddetli bir ağrı var yarım saatdir ağrıyor ayağa kalkamıyorum break kings kasılması olabilir mi yalancı kasılma bu duruma benzer yaşayan var mı lütfen dönüş yapın!! Baya kötüyüm uzandım kalkamıyorum 😢
Asasasas Bilgee_yel yarım saattir düzenli ağrımasını bilemedim.. yalancı kasılmalar kısa sürer diye biliyorum.. ve hareket edince geçer.. bu sizi hareketsiz bırakıyorsa doktora göstermekte fayda var bence..
Annesininportakali53 Bilgee_yel pozisyon değiştirin sola yatın bu durumda eğer geçmezse yürüyün ve karnınızı oksayın herseye rağmen geçmezse doktora gidin çünkü kısa süreli kasılma geçer pozisyon değiştirince veya dinlenince yada bebegin pozisyonundan dolayı baskı hissediyor ve o şekilde anlıyor da olabilirsiniz magnezyum kullanmiyorsaniz kullanın veya dozunu arttirin
Yeso59 Bilgee_yel bende 29 haftadayım sol kasık ağrısı bacak ağrısı karın ağrısı var anlamadım.neden böyle ama
Bilgee_yel Asasasas 🙏🙏 geri dönüşün için teşekkür ederim eğer birax daha geçmezse giymeyi düşünüyorum
Annesininportakali53 Bilgee_yel bebegin pozisyonundan kaynakli olabilir canım soluna yat uzun süre öyle kal sertleşme varsa karnında okşa karnını magnezyum ilacın varsa iç . Eğer geçmiyorsa doktora git hem için rahatlamış olur