Papatyaa_01 68selda06 evet bana çin takviminde kız yazıyordu doktor geçen kız gibi dedi ama küçük bir ihtimal dedi 16.hafta netleşir dedi nolacak bilmiyorum 🤷🏻♀️😂
denz-koc 68selda06 Benim erkek çıkmıştı takvimde, cinsiyeti geçen hafta öğrendik erkek 🙈 tutmayanlarda var tabii ama benim çevremin %80 i doğru çıktı 🤷🏻♀️
Rabia04_09 68selda06 Hayır değil. Bende kız çıkmıştı Çin takviminde DAha sonra ultrasonda da kız çıktı ondan sonraki kontrolümde kesin olarak erkek çıktı 😂
Mgltkn İlk hamileliğimde tuttu şimdi ikincide de erkek diyo ama doktor kız dedi yanılırsa şaşırırım çünkü etrafımdakilern hep tuttu
Meyra41 68selda06 internere yazin cinsiyet tahmini yüzük falı diye anlatımı var ben kime yaptiysam dogru cikiyor :)
nilsmomy 68selda06 ben pek inanmıyorum böyle şeylere ama eltim ısrarla tuttuğunu söyleyince baktım ve evet tuttu😂 yine de tesadüf olduğunu düşünüyorum 🤗
SedaOzbier bende bi kağıt var ordan bakıyorum, netteki çin takviminden bakmıyorum saçma.. ama sanırım çin takviminde yaşımız farklı. bilemiyorum. netten bakınca erkek kağıttan bakınca kız çıkıyo