Yldzkpcc bende yiyorum onu ama günlük süt ihtiyacımı alayım diye zararlı mı değil mi bilemiyorum valla ama sütü başka şekilde ağzıma süremiyorum ya mecburen
Kaç saatte bir yemek yiyorsunuz kızlar🥳?
Hiçbişey yiyemiyorum yemek içinde dört gözle bekliyorum
poncikmom Canım sıkıldıkça yiyorum 😆
SuperMom3 aynı ben yedikten 5 dakka sonra gene acıkıyorum ve bunu bastıramıyorum😁
Yldzkpcc hayır araştırabilirsin doktorum da abartmadkça hiç bi sorun olmaz sade süt sürekli içemiyorum o yüzden arada bu şekil yaparak tüketiyorum
😖😖😖
Saat 9 kahvaltı, 10.30 kahve+ceviz kuru üzüm vs. , 13.00 öğle yemeği, 16.00 meyve , 19.00 akşam yemeği . İşteyken haftanın 5 günü böyle valla haftasonu değişiyor biraz iki öğün+ ara öğünlerle
Ben sabah işe giderken 7.30 da kahvaltı yapıyorum genelde poğaça börek türü malesef 11 e doğru acıkıyorum ceviz badem atıyorum bi iki tane 12-13 arası öğle yemeği 3 gibi yine elim ayağıma karışıyo açlıktan çikolata gofret bişey atıştırıyorum. Akşam en geç 18 de akşam yemeği ve 8-9 gibi de meyve ve kapanış. 14 haftalığım ve şimdiden 4 kilo aldım. Hamur işi ve maksrnalardan uzak kalamıyorum. Öğünlerimin çoğunda makarna patates yada hamur işi var çünkü bulantıma onlar iyi geliyor. Yoksa yediklerim ızdıraba dönüyor :(
Sürekli yemek ile meşgulüm emziriyorum her 2-3 satte bi yiyorum 😙
Ben sabah işe giderken 9:30 gibi kahvaltı 11:30 kuruyemiş meyve 14:00 gibi öğle yemeği (bazen yemediğim oluyor) 16:00 gibi meyve akşam 19:00 yemek genelde et ve sebze yemekleri , ekmek makarna pirinç genelde yemiyorum bunların dışında sağlıklı olan her şeyi yiyorum hiç bulantı problemim olmadığı İçin normal yeme düzenimde yiyorum ama hamileliğimin başından bu yana 3 ayı geçtim 3 kilo zayıfladım doktorum olabilir problem yok dedi ama böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Benimde 10 haftalık oldu daha :) 7 de kahvaltı yapıyorum.sonra meyve yada ceviz atıştırıyorum 18 gibi yemek yiyorum.ama iştahım çok açık zor tutuyorum kendimi bebişten çok kendim kilo alcam sanırım
poncikmom gebelik şekeri olduğu için ekstra dikkat ediyorum saatlere. Sabah erken kalkarsam kahvaltımı yapıp 11-11.30 gibi ara öğün.
1.5-2 gibi öğle yemeği
4.5 gibi ara öğün
7.5 gibi akşam yemeği
9.5 gibi ara öğün
Ara öğünlerde de genelde porsiyonlu bir şekilde meyve kuruyemiş yanına da mutlaka yoğurt veya kefir.
Nurella00 bunu hamileliğin başında çok yaptım aman dikkat edin. Ben şekerli şeyler yemedim ama hamur işi yani çok fazla karbonhidrat tükettim hem fazla kilo aldım hem gebelik şekerim çıktı. Şu an diyetle birlikte iyi gidiyor hem kilom hem şekerim ama dikkatli olmakta fayda var
YMNdilek 7 kilo veren arkadaşlarım var. Bebek kilo aldığı sürece sıkıntı yok. Sonradan ister istemez alırsınız zaten.