havvaana Hanımlar merhaba çarşamba günü detaylı ultrasona gircem ilk gebelik doktora neler sormalıyım neyi danışmalıyım doktorun söyleyeceği göstereceği şeyler haricinde var mı tavsiyeleriniz
melisa_dzgn61 havvaana benim de ilk gebeliğim ben de perşembe günü detaylı ultrasona gireceğim inşallah ne soracağım ben de bilmiyorum ama mutlaka doktor uzun bir ultrason olduğu için hepsini tek tek bizlere bildirir diye umuyorum 🥰
050218Ybmety havvaana herşeyine tek tek bakıyorlar zaten sormaniza gerek kalmıyor benim doktor en son hepsi çok iyi dedi kağıt verdi orda herşey yazıyor kalkmadan önce de bakın supriz diyip yüzünü 4boyutlu gösterdi
050218Ybmety melisa_dzgn61 öyle 40 dakika falan sürmüyor sordugumda doktora uzun sürmedi dedim bi sorun olsaydı onun üstüne yöneliyoruz ondan uzun sürüyor yada bebegin duruş şekline göre dedi benim kızın maşallah vardi sanki hissetti heryerini gösterdi 😹
melisa_dzgn61 050218Ybmety zaten demek istediğim o bebeğin herhangi bir sorunu varsa ya da pozisyona uygun değilse benim kızım cinsiyetini çok zor gösterdi 19 haftada gösterdi şükürler olsun öğrendim ama öğrenene kadar canım çıktı inatçıyız biraz inşallah hayırlısı olur 🥰🤣🤣
050218Ybmety melisa_dzgn61 rica edin eğer makinasi uygunsa yüzünü görebilirmiyiz diyin benim o an aklıma gelmedi ama doktor yakalayıp cekmis sonra gösterdi tabi ultrason olarak vermedi telefondan çekdik bazı doktorlar gösteriyormuş bazıları göstermiyormuş
melisa_dzgn61 050218Ybmety İnşallah bakalım Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum normal ultrason gibi resmini veriyorlar değil mi yine tabii ki de söyleyeceğim yüzünü göstermelerini🥰
050218Ybmety melisa_dzgn61 veriyorlar siyah beyaz ama neresi nerde onu cözemiyorsun yakınlaştırıp incelledikleri için acıkcasi hic anlamadım bide 10 20 tane ayrı ayrı verdi ultrason kağıdı cinsel organın bile cekmişti
melisa_dzgn61 050218Ybmety renkli ultrasonun resmini de mi siyah beyaz veriyorlar �lk defa duydum renkli olarak verildiğini görmüştüm 🥰
050218Ybmety melisa_dzgn61 Renkli ultrason vermedi bana ben telefonumdan cekip cıkardım 2 detay ultrason oldugu için renkli mecbur değiller doktorunuz iyiyse sadece ekrandan gösteriyor
melisa_dzgn61 050218Ybmety hepsi çok şebek ya tatlı tatlı haller oluyor içeride elini bir de yanağına koymuş vah benim başıma gelenler dermişçesine siyah ultrasonlar dediğiniz gibi o kadar incik cincik ki sanki kemik inceliyo gibi hissettim🤣🥰
050218Ybmety melisa_dzgn61 evet onlar için önemli olan zaten kan akışları kalbi organları onlarda sorun yoksa sıkıntı olmuyor uyuyordu hanım efendi eli yanagında 😹 umarım sizinde güzel pozlarınız olur güzel sonuclar alırsınız 🤲😻