Birselgell Hanımlar, bidaki kontrolümde şeker yükleme testi yapılıcak. Tavsiyeleriniz neler, nasıl bişey yapıyolar, olmana gerek yok demeyin doktorum zorunlu tutuyor💐💐
1erkekkannesiiii Birselgell olmana gerek yok diyemez kimse diyene de sinir oluyorum anneysen her şeyi yapman lazım bebek ve anne için önemli 🤗 neyse canım ben de 2 hafta sonra yaptırcam akşam 9dan sonra yemek su yasak sabah 9da da hastanede olcam açlık kanı alıp şekerli su içirecekler 1 saat durcam tekrar kan alcaklar o şekilde olcakmıs uzun süre aç kalacağız tek sorun o 😂 eğer şeker çıkarsa diyet veriyorlar çıkmazsa sorun yok. Miden bulanır şekerli suyu kusarsan test iptal oluyormuş o yüzden 9dan önce mide bulantısı ilacı içmeyi düşünüyorum yoksa boşu boşuna aç kalmış olmayayım 😂
Minigim38 Sabah aç karnına gidiyorsun kan veriyorsunuz sonra içecek veriyor onu içip 1 saat bekliyorsunuz ayağa cok kalkmayın tavsiyem oturun bi yere zaten hemşire de diyecektir 1 saat sonra yine kan veriyorsunuz bu kadar 🥰
Butterflyank 3 hafta sonra şeker testi yaptıracağım, doktorum aç gel birşey yeme ama şu içebilirsin demişti size su da içmeyin mi dediler?
Damlacaa Doktorum bana gece 11 den sonra birşey tüketme 9 gibi aç ve sussuz gel demişti. Size tek önerim yalnız gitmemeniz çünkü ben 3 kere falan kan verdim 3 saat sürüyor ve içilen şekerli şeyin bulantısı ile baş dönmesi yapabiliyor eşimle gittim dizine kafamı koydum bir saat dinlenip öyle öyle kan verebildim. Ve bence doktorlarımızın önerdiği bu tarz şeyleri yapmalıyız , sonuç olarak bir zararı olduğu gozlemenmemis yaptirmaktanda yarari var denmiş o yüzden yapılmalı 🌸