Iremozates 1bilqe_ 38.haftadayım henuz hiç catlamadım umarım bundan sonra da catlamam🙏bio oil VE lierac kullandım 4çaydan itibaren her gun
Busra98_ 1bilqe_ 4. Aydan itibaren Lierac kullandım ama düzenli kullanmadım açıkcası 2-3 günde bir sürdüm hatta bazen haftada bir olduğuda oldu o yüzden mi bilmiyorum çatlaklarım oluştu birazda genetik diyolar 😌
zumzum Lierac ve bebe yağı kullamıyorum. Bünyesel birşey, ufak tefek çatlaklarım çok dikkat etmeme ve bol su içmeme rağmen malesef var.
Ozge806 1bilqe_ Eyüp Sabri Tuncerin zeytinyağlı nemlendirici kremini kullanıyorum. Benden üç ay önce hamile kalan bir arkadaşım tavsiye etmişti. 36+3teyim hiç çatlamadım. Normalde az bir şey kilo alınca çatlaklarım oluşurdu.
PeraTuna Ayımdan bu yana Burt’sBees Mama Bee kullanıyorum. 8. ayımdayım. 2 aydır da sarı kantaron yağı ile destekliyorum . Çatlak oluşumuna meğilli bir cildim olduğu halde şu ana kadar herhangi bir çatlağım olmadı . Son ayımda da ve doğum sonrasında 6 ay devam etmek için bitkisel yağlardan yeni bir karışım yapacağım kendim evde . Çünkü kremin fiyatı %100 artmış . Bu arada günde 3-4 litre su tüketiyorum onun da faydası var .
PeraTuna Defne_momm aynen ben de de tüylenme oldu son aylara doğru azaldı biraz ama doğumdan sonra döküleceğini söylüyorlar
TTtutku 1bilqe_ ben kullaniyorum suan belki faydali olur zeytinyagi suruyorum bide 2 saatte bi felan surekli nemli tutun
Selmaimert 1bilqe_ İnstagram kulanıcı adım selmaimert yazarsanız dm size link atabilirm 5 arkdaşım ve çevremden çok önerilen çatlak kremi baya memnunum tavsiye edilerek aldım fiyatı da uygun