Elif-dogan Herkese merhabalar kusura bakmayın ama ben 24 haftalık hamileyim sık sık beyaz akıntım oluyor normal midir acaba
Papiiii Elif-dogan normal canim hamilelikte oluyor beyaz kremsi akinti bendede var haftam erkende olsa var
1erkekkannesiiii Elif-dogan normal canım hormonlar arttıkça olabiliyor cok rahatsız olursan doktoruna söyle akıntı kesici biseyler verir fitil vs
Elif-dogan 1erkekkannesiiii internetten baktım sarı olursa enfeksiyon var demekmiş ama beyaz sanırım geliştikçe mi oluyor bilemedim 🤗
1erkekkannesiiii Elif-dogan katımsı ve kötü kokulu olunca enfeksiyondur canım ben sık sık yaşıyorum dıkkat et kendine bol su içmeyi unutma beyaz kokusuz şeffaf normal bebiş büyüdükçe oluyor
Semilk05 Elif-dogan unutmaaaa 🫣 ben unuttum heyecandan baya akıntıya döndü kasık ağrısı da yapıyordu enfeksiyon olduğu için gebelikte enfeksiyon çok oluyor fitil verdi 3 tane vardı içinde 2. Gün kesildi enfeksiyon dünya varmış dedim 😋
Tugcecanan Elif-dogan hamileliğin son dönemlerinde baya oluyor hele çok hareket halinde olunca daha da yoğun geliyor doğuma ⅔ haftam kaldı kaç paket günlük ped bitirdim bilmiyorum 🤷🏻♀️
tecrubesizanneadayi12 Elif-dogan benim neredeyse 12. Haftada başladı şuan 17. Hafta sürekli tuvalete gidip silmekten ve çamaşır değiştirmekten yoruldum artık😵