Neslibt72 Merhaba hanımlar. Doktorum 3yıllık evlilik + 2 aşılama yaptırdığımız için rapor çıkartabileceğimizi söyledi. Yakın zamanda istanbul zeynep kamilden rapor çıkartan var mı? Ne yapmam lazım? Belgeleri tamamladıktan sonraki süreçte
femme Neslibt72 o hastaneden memnunmusunuz gecen cuma gıttım banu yılmaza randevum vardı . uzman doktor dıye 3 vesaıt buradan oraya gıttım . ama doktor yoktu asıstanı vardı. hıc dokgru duzgun bısı bıle anlatmıyor resmen basından saldı benı.
Neslibt72 femme ben başka hastaneye gidiyorum orda muayene olmadım doktorum rapor almam için oraya yönlendirdi ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum
femme Neslibt72 cok karman corban bı hastane allah yardım etsın ben bı kere gıttım rabbım bıdha da oraya dusurmesın ınsllah
Neslibt72 femme acaba bilgi almak ve tam öğrenmek için önden bir gitsem mi? Allah kimseyi düşürmesin yaa zaten gitmeden gözüm korktu ama rapor çıkarsa baya iyi olacak
femme Neslibt72 bilgi almak için gidebilirsin , kadın doğum diye 2. Katı gösteriyor ama tup bebek katı sifir da bende yanlışlıkla 2. Kata gitti Sıfır da zaten 2 tane sekreter var bilgi verirler