elmaserkc21_ Kızlar içimde hep kötü bi his var sanki bebegim sağlıksız doğacak gibi niye böyle oldu anlayamadım 😔
Kleopatra- elmaserkc21_ Gebelikten, daha doğrusu hormonlardan gelen bir duygu korku. Olumlu düşünmeye çalışın. Stres bebeği de etkiler çünkü.
KumsAlyaa elmaserkc21_ elinden geldiği kadar olumlu düşün canım bol bol inşirah suresi oku rahatlarsın felak nas ayatel kürsi oku İnş ferahlarsın 🤲🏻
Syd53 elmaserkc21_ bende sürekli korkardım ki hala daha korkuyorum detaylım da pürüzler çıktı korkulan insanın başına geliyor herhalde
betulaltn75 elmaserkc21_ bende 21 giricem yarın ama içini ferah tut rabbim hayırlı ve sağlıklı almayı nasip etsin inşallah
1erkekkannesiiii elmaserkc21_ gebelik psikolojisi canım hormonlardan ben de her gece bebeğim iyi olacak mı ya bana bir şey olursa ya bebeğime bir sey olursa diyorum beynim susmuyor 🥹🥹 herkes böyledir bence
Papatyaa_01 elmaserkc21_ malesef aynı yani sağlıksız doğacak değilde bi sonraki randevuma kadar hadi birşey olursa felan diye çok korkuyorum daha 12+6yız yandık yani doğana kadar :) Allahım bütün bebişlere sağlık versin