deletedmom734 😥 30+3 teyim arkadaşlar ne olursunuz benim gibi olan varsa bir yol göstersin.... akşam yemeğine kadar iyiyim ama ne yersem yiyeyim saat kaçta yersem yiyeyim erken yada geç farketmez yediğim şey aşırı şekilde şişiriyor ve daha ağzıma atarken bile ben doymuş hissediyorum ekmek yiyemiyorum zaten çorbaysa 1 kase az salata bu kadar en basitinden sonra bende bir gaz sancısı bildiğin karnımda sancı oluyor afedersiniz ama gece sağdan sola dön dön bir saatten sonra çıkıyor sanırım sabaha karşı artık midem inmiş sancım dinmiş şekilde uyanıyorum çok uzun zamandır böyle... akşamaları yerimden kalkamıyorum ve o sancı:( henüz 30 haftalığım ama bem doğuracak gibi ağırlaşıyorum ... varmı benim gibi olan ne önerirsiniz ne yapmalıyım
Tosbik deletedmom734 canim benim hicbir bilgim yok konu ile ilgili. Postun yukarida kalsin diye yaziyorum
Kubdenya deletedmom734 rahatsız ediyorsa akşamı bekleme yemek için bende su bilr içsem gaz yapıyor sanki 31 olucaz bizde çok yiyince patlayacak gbi oluyorm onu kendine göre ayarlar saatini
Babies16 deletedmom734 gastrit fln mu var banada ilac kullanmama ramen arada oluyor oyle ve gastritim var.dr ondan diyor.pantpas kullaniyrm her sabah ac karina
Cerenora Ah canımmm kaç gündür aynı şeyleri çekiyorum. Artık dün akşam dayanamadım kustum afedersin. Midemde bir şey yok ama bungaz nerden geliyor bilmiyorum. Saat 5 gibi makarna yemiştim altı üstü misemi bastırsın diye. Sanki midemin üzerinde bir şey oturuyor sıkıştırıyor.En son saat 5 ti yastıklarımı yükselttim biraz uyumuşum öyle😒
Seden Ayaklarinizi sicak tutun biraz ve yavas yiyin eminim oyle yapiyosunuzdur zaten ama aklinizda bulunsun :)) yedikten sonra imkaniniz varsa yürüyün. Ben 2 2.5 aylik hamileyken ayni sizin gibiydim nefes alamiyordum resmen yuruyus iyi geliyordu afedersiniz gaz cikarana kadar yürüyün