Srdm mavimsiiii benimde karnım aşırı büyük değil canım onunla ilgili değil bence bebeğin kilosu falan 😊
Seydaolmez HilalEyce maşallah neler yediniz kilosu çok iyi doğmuş genetik mi acaba sizde yoksa özel mi beslendin
HilalEyce Seydaolmez Çiğ kuruyemiş Günlük yumurta Kaşar muz Bolca meyve Haftada iki kere et yemeye özen gösterdim
glnr_21 Asdfgh00 bence giç korkma ablamın 2950 doğdu 34 haftalık benek kilo kaybetti 2200 kaldı çok çabuk toparlanıyor küçük doğanlar sağlıklı olsun küçük olsun
Pikachuuubaybi ilknur_saidmirac55 haftamız günümüz aynı bende 37.0 da gittim 2800 kilosu iyi dedi hatta googledan hafta hafta bebek kilosu tablosu var ona bakıyorum uyumlu burda ki bazi hanımların bebisleri daha kilolu bende fark ettim 38.0 da gidicem tekrar bakalım ne kadar olcak
ilknur_saidmirac55 Pikachuuubaybi doktorum az dedi bana bir hafta kilosu bakımından gerideymis bnde 38 de gidecm yani bu cuma
Esraassrkr aysegul6044 bizde 36 da 3150 idik. Doktorumuz iri bebek diyor ama kilosu normal herkesin bu civarlarda. Acaba kemik yapisindan dolayimi bole bise dedi , bi fikriniz varmi ,?
aysegul6044 Esraassrkr evet genetik aslında boyuda uzun çünkü ama iki haftaya kadar önden gitmesi sıkıntı yaratmıyor sağlıklı gayette gerisi önemli değil sadece normal doğum zor bu gidişle 🙂
aysegul6044 Asdfgh00 genetik olabilir sağlıklı ise hiç stres yapmayın doğduktan sonra toplar merak etmeyin stres yaparsanız bebeğiniz de hisseder rahat olun🙏😊