Okanbanu Kızlar bugün devlette kan verdim 206 çıktı ultrasonla baktılar göremediler bişey sizce bu nedemek sağlıksız ilerledigin farkındayım ama sizce kimyalsal veya dış gebelik olsa kanamam olması gerekiyo bende hiç bişey yok bir türlü anlam veremedim
AyFatma Okanbanu ilk gebeliğimde ulturasonda kese var bebek görünmüyordu alttan muayene de bebek göründü korkulacak birşey yok yani
Ebru_hasan Okanbanu hayır çok erken geç döllenme olmuş galiba beta 3000 iken karından 2000 iken vajinelden gözükür
Okanbanu Mus_mutluu canım değerlerim geçen pazartesi verdim 148 zaten bu pazartesi verdim 206 yavaş yükselmiş
M-eng95 Okanbanu canım haklısın çok az yükselmiş sen yine 2 gün sonra kan ver inşallah düzenli artar da keseyi görürsün 😇
Okanbanu Ebru_hasan inşallah canım. Bugün özele gidicem devlette baktılar belli olmadı beta HCG de düşük doktorum baksın bide
Leyla45 Merhaba arkadaşlar ben tüp Bebekle hamileyim 6 haftalıkmış bugün kontrole gittim bebeğim kalbi yavaş atıyor dedi doktor haftaya tekrar bakalım dedi bu durum mu yaşıyan var mı acaba
shnbse Bende 4,5 /5 haftalık ken kese gorunmedi canım kotkma daha cok kucuk ultrasonda cıkmaz 5,5:6 haftalıkta net cıkar