ahsenaz34 merhabalar şiddetli adet sancisi var ancak kanamam olmadi bir günde gecikti gebelik testi yapsam cikarmi veyahut hamilelik soz konusumudur sizce .
bebekveannesiii ahsenaz34 Benim de ilk hamile kaldığım zaman ağrım çoktu hep adet olucak gibi hissediyordum ağrılar yüzünden hamile olabilirsin bı test yapsan emin olursun. İnşallah vardır 🥰
Sinemekee ahsenaz34 bende sizin gibiydim sabah çok ağrım vardı hatta uyanıp kesin hasta oldum dedim sonra test yaptım pozitifti 🤭
ahsenaz34 bebekveannesiii ay insalllah su an yanimda bulunuyor gebelik testi sizce yapayıi yoksa yarin sabahi beklemeliyim☺️
Melekby ahsenaz34 bnde bir günluk gecikmede yaptım çıkmadı gecikmenin 4. Günü pozitif çıktı bence bekle😊
Yavuz123 Kızlar benimde 16 gün gecikmem var ama en son 6 gün önce test yaptım sizce geç döllenme mi ? Yürürken göğüs ağrım oluyor bugünde belim çok ağrıdı
TTtutku ahsenaz34 aynen bende hatta adet olcam diye disari cikarken ped takiyodum hazirliksiz yakalanmim diye meger hamileymisim. Ayni adet sancisi gibi ama kanama yok testi yap cikar bence hemen
AycanFb ahsenaz34 Gebelik varsa bile adet tarihin yaklaştığında karın ağrılarında oluyor ben iki gebeliğimde de aynı şeyi yaşadım :)
Beyzanurr53 AycanFb bi gün gecikti benimde göğüs ağrısı var arada karın ağrısı oluyor adete bi gün kala yapmiştim testim negatifti
Elzemela ahsenaz34 benim de aynı şekilde ağrılarım vardı sonuç pozitif yapmalısın sonuç çıkar büyük ihtimalle
Minikmucizelere ahsenaz34 sırt agrisi var mi ve göğüsler deki damarlar belirgin mi istah artisi yada istah kaybi falan
AycanFb Beyzanurr53 Belki 1 gün gecikme olduğu içindir. 10 gün gecikmeyle falan yaptım ben testlerimi o şekilde pozitif çıktı.