Haticeey Vücut haliyle sarkma oldu en başta göbek onun için yağ yakıcı çay ve sıkılaştırıcı jel sipariş verdim kullanan oldu mu aranizda faydası oluyor mu
benkosarim Haticeey korse kullanmanız gerekiyor en başta o jel ve çayla olmaz onlar sadece dolandırıcı satarak insanları kandırıyorlar hiçbir etkisi yok belki güzellik merkezindeki makineleri işe yarıyor olabilir
nilsmomy Haticeey yağ yakıcı çayı iyi araştırsaydınız Allah korusun tehlikeli olabiliyor öyle çaylar. Onun dışında eğer kullanacaksanız yine spor ve sağlıklı beslenme ile desteklemeniz lazım tek başına etki etmez ama bunlarla destekleyince faydasını görebilirsiniz gerçekten güvenilir ürünlerse
Semilk05 Haticeey öle şeylerin çok da bi etkili olcagını sanmıyorum en iyisi spor yapmak evde boş vakitlerinzi bile değerlendirebilirsiniz sporun yanı sıra bişet kullanmak isterseniz oda olabilir ama
Kleopatra- Haticeey Çay ve jel genelde kandırma oluyor. Spor ve korse olmadan çok zor oluyor gitmesi. Bundan başka bir yolu yok ne yazık ki.
Erva94 Çayla jelle olacak şey değil bunlar sağlıklı beslenip spor yapacaksınız başka yolu yok malesef
Haticeey Kleopatra- Korse tayt aldım ama düzenli kullanamadım 10 ay oldu şimdi tekrar kullanmaya başlasam göbeğim gider mi ki
Deletedmom_8 Haticeey ben hiç inanmıyorum ya onlara. Düzenli beslenme ve egzersiz olmayınca işe yaramıyor bence. Onun yerine güzel bir beslenme ve düzenli egzersizle daha iyi oluyor
haklisinesracim Haticeey jel mel hikaye diyet ve spor tek çözümü 1 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önceki halimle aynıyım sıkılık olarak da kilo olarak da göbeğim o zaman dümdüz duruyordu şimdi de öyle. Yememe dikkat ediyorum tatlı falan yemiyorum süt olsun diye çünkü bol su içmek sütü arttiriyor
Haticeey haklisinesracim Ne kadar güzel ben 10 ay oldu doğum yapalı kızım zor bi bebekti kendimle pek fazla ilgilenemedim göbeğim kaldı korse tayt aldım ama düzenli kullanmadım
Senazeynep34 Ben bir tane selülit ve bölgesel incelme kremi aldım. Spor yapamiyorum ama çok hareketliliyim ondan kaynaklı iyi geldi sanırım. Ve çatlak görünümünde azalma.yaoti. şuanlık karnıma kullanamıyorum ama hamilelik bitince hemen karnıma da kullanicam
Haticeey haklisinesracim inşAllah canım ya böyle şeyler duymaya ihtiyacım var inan psikolojim bozuldu çünkü vücut yapısı biraz bozulunca