teachervera Geçen sene sezeryan ile doğum yaptım ocak başında yine sezeryan olacağım. Kızlar tekrar aynı yerden mi kesi atılıyor?
fatmaa37demi5 teachervera aynı yer olmuyor çok az farkla üste oluyor genellikle. Annemden ve tanidiklarimdan biliyorum
Ask_hosmus teachervera hayır aynı yerden değil çünkü yıl farkı var çok uzun yıllar sonra aynı yerden keserler ama senin yıl farkı az olduğu için biraz üstünden keserler
Kardelen_espark teachervera milim oynuyor arada , aynı yerden kesmiyolar. Sezaryan yaptım kesin bilgi.
teachervera 2 sezeryan arası benim gibi olan biri yorum yazar umarım. Kafam karıştı bazı yorumlarda aynı yerden bazı yorumlarda farklı yerden yazmışlar 🤷♀️
Kubra_miray_szr teachervera benim aynı yerden kesmişler. Ama 7 sene var arada😊ikinci sezeryan çok zor
ardenmoms Kardelen_espark iki kere sezaryen yapmadım 1 kez yaptım tatlım benim yengem 3 kez yaptı üçünden aynı yer kesildi ve doktor bir daha sezeryan olamayacağını söyledi ona göre konuşuyorum herkes kendisininin bildiği bilgiye göre konuşuyor kimse bi tarafından sallamıyor
minikmucizem_21 Bende üç ay sonra ikinci sezaryanımı olacağım 2019 da doğum yaptım bildiğim kadarıyla aynı yerden kesmiyorlar bir tık aşağıdan Çarşamba günü kontrolum var soracağım size yazarım kesin öğrenince inşallah
-_Esra_- teachervera İkinci sezaryanımı oldum iki hafta önce aynı yerden kesildi. Üstten felan kesilmez.
-_Esra_- teachervera İlki daha zordu sanki ya 🤣 ben biraz köpek canlıyim pek ağrı acı hissetmiyorum canım yanlış bir şey demek istemem.