Sedaaa95 Kızlar sınava girdiniz mi nasıl geçti. Okul öncesi öğretmeni var mı aranızda nasıl yaptınız netler nasıl sizce alım kaç olur? merak ediyorum gelin konuşalım
limoncicegimFO Sedaaa95 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim sınav zordu ortalama lar düşük gelecektir
minigimherseyim Sedaaa95 bende Okulöncesiyim ama calısmadan girdim son bir ay baktım 7 yıl sonra. gyk egitim zordu bence alan iyiydi. İnş 10-15 bin alım olur
nslhninat Sedaaa95 Merhaba ben varım çok bilgi ağırlıklıydı cevapları kontrol etmedim ama 50 civarı net çıkar ustu allah kerim 😁 sizin nasıldı?
Sedaaa95 nslhninat Benimde aynı şekilde gerçekten zor bir sınavdı geçen yıllara göre 🙄 hangi bölüm sizin
minigimherseyim nslhninat okulöncesinden atanıyor musunuz siz yoksa kendi branşınızdan mı bilmedigimden soruyorum
nslhninat Sedaaa95 inşallah 10 bin olur diyorlar ama ben 5 bin felan bekliyorum. Gk gy eğitim nasıldı
Sedaaa95 nslhninat bende ilk atamada 5 2. Atamada 5 olur diye düşünüyorum ama direk ilkinde 10 bin sanmıyorum. Gy gk 58 eğitim 57 alanda 50 net gibi bir şeydi. Sizin nasıldı?
nslhninat Sedaaa95 motivasyonum düşmesin diye hesaplamamistim ama gk gy den 50 neti bulurmuyum bilmiyorum acayip kötü geçti çok kararsız kaldım boşum çok fazla eğitim den de 50 civarı bekliyorum tek umudum sınav çoğu için kötü geçmiş muhtemelen puanlar düşük olur
Nare09 limoncicegimFO ben de din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim. Gerçekten alanı epey zorlamışlardı. Kaç net yaptığıma bakmak bile istemedim 🙄
Sedaaa95 nslhninat Bizde alım çok olacağı için puanlar düşecek deniyor zaten geçen atamada 71 puana kadar dğştğyine aynı şekilde olur gibi o zaman çoğumuz atanırız inşallah. Birde sınav çok zordu o da sıralamayı etkiler
nslhninat Sedaaa95 inşallah gerçekten bu süreç beni bizleri çok zorladı rabbim çalışan emek veren herkese nasip eylesin
Sedaaa95 nslhninat Öyle gerçekten aminn inşallah allahım emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin