Uzgunbirisi 4,5 gündür göğüs hassasiyetimm var, dün geceden beri mide bulantım hatta dün gece yarısı kustum. Kasık ağrım var. Atetime daha 4 gün var hamilelik olsa eğer şimdiden belirti verirmi? Pek ummuyorum gebelik olucağını yine de her ihtimale karşı….
arirangg Uzgunbirisi Belirtiler için çok erken ama kişiden kişiye de değişiyor. Ben 4. Hafta öğrendim gebeliği. Belirtiler ise 7. Hafta başladı. ilk zamanlarda ishal oldu. Ve adet ağrısı olmuştu. Mide bulantısı falan hiçbir şekilde olmadı 7. Haftta kadar
busraninprofili Uzgunbirisi mide bulantin psikolojik olarak. Ben adetten 3 gun once öğrendim hamile oldugumu gogus agrisi vardi ama bu ayni zamanda adet belirtisi. Sadece icime dogdu bi anda :)
sedamom00 Uzgunbirisi test yapmadan bilemezsin canım BNde hamile olmadan önce öyle diyordum psikolojik oluyor genellikle dediğim gibi test yap öyle belli olur
nilsmomy Uzgunbirisi benim sadece regl olacakmışım gibi sancı ve göğüs ağrım oldu onun dışında hiç belirtim yoktu regl 1 hafta gecikince test yaptım 4+2 de öğrendim
2206minik @Uzgunbirisi mide bulantıları 6-9 haftalar da belirgin oluyor ama herkesin bünyesi farklı erken de başlamış olabilir bir test yapabilirsiniz en doğru sonuç olacaktır