Aylinnn_ 2prensesannesiiii gebelik sonrası yapılan testlerde tsh 2.87 çıktı 2.5 sınır o yüzden bizde düşük dozda ilaç kullanmaya başladık. Çok yüksek değil benimki inşallah düşer
Lokumum9593 2prensesannesiiii haklısın ama sabretmemiz lazım. Ben bulantilarm icin bile ilac kullanmadim ilk zamanlar ama buna dikkat etmemiz gerek. Bunun disinda vitamin b12 demir derken bir cok ilac yutmus gibi gorunebiliriz olsun hersey yavruşlar için 💪
Babylovebaby 2prensesannesiiii o kadar detayını bilmiyorum ama sadece coook önceden brokoli karnabahar gibi sebzelerin suda haşlanarak tüketilmesi gerek demişti bir eczacı
cemreee__ 2prensesannesiiii normaldir içini serin tut kan verme artık canım endişe de etme güzel olacak herşey , dahiliyeye bir git zaten bu ilacı o veriyor herkesin dediği gibi hiç zararı yok bu ilacın kullan önlem amaçlı 🤗
2prensesannesiiii cemreee__ tamam canım kan gebelik tahlili yani doktorun istediği tahlillerdi sağlık ocağında yaptır dedi bi de sağlık ocağına kayıt yapıldı 🙏🏻 Dr demese kan vermiyorum 🙏🏻 Her yerim mosmor oldu kollarım yeni yeni geçiyor🥰🙏🏻
miraninannesi_ Benim ki 3.900 çok yüksek değil dedi ama 25 mg ilaç içiyorum aslında benim bu kader değildi hamile olduğumu bilmeden kan verdim hamileyim diye mi yükseldi??
cemreee__ miraninannesi_ canım bu yüksek bi değer hamileysen eğer bana doktor 2 den düşük olması gerekir demişti hamile değilsen sorun teşkil eden bi değer değildir
cemreee__ miraninannesi_ hamile değilsen sorun değil , ama ben 3,5 falandı doktor hemen ilaca başlattı gebelik düşünüyorsan başlamamız lazım demişti düşmesi için
miraninannesi_ cemreee__ wvwe işte beni de başlattı hamilesin diye başlatıyorum dedi kontrol etcek 1 aya. Bebek ile anne aynı troid hormonunu kullanıyormuş
myl bende hamileyim 9 haftalık tsh 8 cıktı cok yüksekti ilac başladık bakalım hayrlısı endokrin doktorum takip ediyor 15 gunde bir tahlil veriyorum