yaasemin tazecikannee bisey yapmadım hepsini aldım en son aldığım ise bebek arabası ilk aldıklarım zıbın hastane çıkışı ama eksik ufak tefek şeyler kaldı doğum kasim ortası aralik başı görünüyor bakalım 😅
Aden58 tazecikannee annem yelek falan örücek ben battanıye istemedim hazır almak daha iyi geldi bana daha hiç birşey almadım 18 haftalık olucaz 😣 cinsiyetten tam emin olmak istiyorum 13 de kız dendi 17 de göstermedi kendini bende detaylıyı bekleyin dedim 😊 inşallah sonra başlıycam artık doğuma kadar alırım her gördüğümü
Kukulikukuli12 tazecikannee Hiç beveresi olmayan ve el işi sevmeyen ben puffy battaniye ördüm 🤗 baya büyük ördüm ki ilerikç yaslarda TV battaniyesi olarak kullansın diye. Kzıım 1 yaısnda daha kullanmadık nerdeyse 1-2 sefer sadece 😆
bebegim2023 Niyetim kalpli battaniye örmekti ama üşendim birde bitiremem diye yapmadım. Ama puff battaniye yaptım
Derya BBuseY https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
tazecikannee Kukulikukuli12 yapamıyorum diyenlerden kork kız bende yapamam diodum bir hevesle ip aldım şuan patik yapıyorum
mucizem721 BBuseY merhaba elinize emeğinize sağlık kendiniz mi yaptınız kaç yumak gitti acaba bende yapmayı düşünüyorum puset üstüne örtmek için 🙈🙏🏻💕
Cinarsaitinannesi BBuseY yaa çok güzel olmus elinize sağlık ipin ve modelin adı nedir kac yumak gitti ip
BBuseY Aaa oldu😍 Ben battaniyemi kendim ördüm bir kaç renkten daha yapcam hanımlar ama farklı modelle🌸
Bilgelihayat tazecikannee alize puffy ipten battaniye ördüm yumuşacık, anneannesi bir sürü tulum, yelek, ve hırka ördü. 1-2 tanede hediye geldi ben bunlarla kışı bitiririm 🤗
tazecikannee Bilgelihayat bende o battaniye leri çok beğeniyorum ama üşengeç bırakmıyor beni pratiğe başladım yavaş yavaş yapıyorum bakalım
XGoncaa cinsiyeti belli olmadan annemin yaptıkları❤️ 5 6 tane daha vardı onları yükleyemedim. Oğlum olcak kız için olanlarıda allah nasip ederse kızıma saklıcam🫶🏻Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin
tazecikannee XGoncaa maşallah kız annen neler yapmış güle güle kullanın ama annenizin de ellerine sağlık çok becerikli 😍