EmreAylaKarabacak Hanımlar sizinde karnınız sürekli sertleşiyomuu saat başı bi yere toplanıyo ve geriliyo sanki nefesim kesilcek gibi oluyorum bu iki gündür daha çok yapmaya başladı bunu😳😳
1prensesannesi EmreAylaKarabacak benimde aynı canım hatta üstüne grip oldum bel ağrısı çekiyorum 2gundur😣😣
Semraali EmreAylaKarabacak 33 haftalığım bendede var nefes alamıyorum boğuluyorum sanki ve sizdede oluyomu göbek deliğimin oraya geldiğinde acayip Canım yanıyo ☺️
CansuDemir EmreAylaKarabacak 35+3 olduk, 2 haftadır böyle benim oğlan da. Bşr toplanmalar sertleşmeler kütük gibi.Sonra sağlı sollu vurmalar filan 😂 Nst de sancı filan çıkmıyor yani değer olarak düşük 20-30 filan. Paso yatıyorum ama gene de yapıyr sıpa 😂
EmreAylaKarabacak azemannesi nekadar sürede bir hissediyosunuz peki sanki kafasını yada poposunu dayayıp itekliyo
EmreAylaKarabacak 1prensesannesi bugün sürekli öyleydi ve hala devam ediyo acaba sancıyla alakalı olabilirmi diyorum
azemannesi EmreAylaKarabacak walla suresine dikkat etmiorum ama baya yapio bunlar yalanci kasilma 2. gebeligim bu ilkide oleydi
1prensesannesi EmreAylaKarabacak sıklığı önemli canım ama ne kadar da bir desem bilmiyorum sadece doktorum otururken yada ayakta değil yatıp dinlenir haldeyken kasilmalari takip etmek gerekir
EmreAylaKarabacak 1prensesannesi hertürtü oluyo ama oturup ayaklarımı uzattıgımda daha çok aslında son haftalar olunca korkuyoda insan
EmreAylaKarabacak [bilinmeyen] ewet bugün baya bi ayakta kaldım temizlikle ugraştım ondan. I acaba bukadar sık olması
1prensesannesi EmreAylaKarabacak istersen doktorunla bi görüş canım son haftalarsa önemli olabilir. Yada yarın için rahat etmesi için kontrole git
Sehererkull Ayni bendede oluyo canim doktora soledim eger dinlendiginde geciyosa sorun yok ama devam ediosa gel dio
ZeyooZ Semraali bende aynı. Nedensiz yere dururken kalnim sıkışıyo birden nefes alamıyorum sanki 5km koşmuşum gibi oluyo 😕
Onurunannesi EmreAylaKarabacak ben normal doğum olsun diye yerimde oturmuyorum uzanmıyorum benimkide aynısı toplaniyo bide ah nefesim boğazıma geliyo sanıyorum 35 +5olduk hala devam 34te basladik