Snglnl086 Merhaba kızlar kasım ayı için hamilelik planlıyorum ve folik asit kullanıyorum onun dışında yumurta ve sperm kalitesini artırmak amacıyla eşiniz ve sizin kullandığınız besinler takviyeler nelerdi
Mfyy Snglnl086 folik asit ile arı sütü bal propolis karışımı tükettik canım biz artı d vitamini b12 ne varsa yükledik :D ilk ay kimyasal oldu şuan regliyim tekrar arı sütü kullanacağım avokadonun faydasını da çok duydum ama ne yaptımsa ben beğenip yiyemedim ayrıca haşlanmış yumurta yemeye özen gösteriyorum
Ellia Ben hiç özenmedim canın ama bir doktor paylaşmıştı denk gelmiştim Protein ağırlıklı diyordu özellikle avakado tükete bilirsin çok faydalı rahim için tabi stresten uzak uyku kalitesi 🤗 rabbim sağlıkla her isteyene nasip etsin inşallah 🌸
Kubra-2363 Ben yumurtlama zamanımda avokado tükettim çok denedim bebek için bide bunu deniyim dedim bebeğin döllenme sonrası tutunmasına çok yardımcı oluyor
Snglnl086 Mfyy teşekkür ederim bizde probolis polen kuru incir çiğ kuruyemiş tüketiyoruz faydası olur inşallah