Annemmm Arkadaşlar hamilelik boyunca hep canım kola istedi ve arada bir içiyorum çünkü dayanamıyorum Benin gibi olan var mı☹️☹️
Yenianneyimmm Annemmm evet ben ☺️aslında içmemeliyiz ama önümüze geliyor ne yapalım bide eti kolasız yiyemem
Minikanne06 Annemmm 37 haftalığım bugün 3 bardak içtim evime sokmuyorum israil malı olduğu için ama annemgilde vardı bugün dayanamadım içtim :(
Msalbyrk Annemmm ben asitli hcbrsey normalde hc sevmem . bazen canm öyle bi cekiyoku asitini ckarp öyle iciyorm😁
Tosbik Annemmm ahahah 😀😀 bn hergun iciyorum suan 32 haftalık hamileyim. Simdiye kadar hiç kasmadim bn kendimi onu yeme bunu içme demedim. Her canimin istedigini yedim içtim 😎
Kadze Yenianneyimmm eti portakal suyuyla tüket cnm kolanı sonra iç gene istersen ama c vitamini emilimi artırıyor vucudunda daha fazla fayda saglar aklında bulunsun
ZeyooZ Annemmm yok canım öyle bi dünya yok. Emzirirken içersen o zaman gecer gazı da şimdiden bişey olmaz😂
Yenianneyimmm Annemmm inşallah olmaz canım ya benim yeğenimde vardı ay görsen hiç durmuyordu hep ağlıyordu annesi yemek yerken biz iki kişi sallıyorduk annesi yemeğinden bişey anlamıyordu çok zor ya
Elifismaill Benimde canım çok şekerli geliyor diye hiç istemezdi akşam eşim içerken bir yudum içtim bebeğim hıçkırmaya başladı pıt pıt diye 😂
ZeyooZ Annemmm her gün mutlaka 5-6yudum içeim hatta bazen bi çılgınlık yapıp kendime bi tane açarım. Normalde eşimden otlanıyorum 🙈 ama kısıtlayamam valla yaa
Minikdunyam Annemmm bende içiyorum Allah affetsin 😂😂 ama 3 haftada bir oda bi yerde sen gelirsem 1 bardak eşim 2. Ye izin vermiyor
Merveee277 Normalde yasaklara pek uymam takmam da ama bu bebek benim mucizem şekeri tuzu tamamen çıkardım hayatımdan sigaranın yüzüne bakmıyorum.tırnağına bir şey olsa dünyayı yakarız hepimiz ama gözümüz ona zarar verdiğimizi görmeyince biraz acımasız oluyoruz galiba