SedanurAydnAta Kızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yaptırdınız özellikle idrar yolu enfeksiyonu olan hamişler canınız çok yandı mı 🤦🏼♀️ İdrar yolu enfeksiyonum normal doğuma engel mi diye sordum diye doktora engel olmaz ama muayene esnasında çok canın yanar yırtığın fazla olur dedi 😖 Eşimle ilişkiye girmeye bile korkuyorum nasıl doğum yapcam 🤷🏻♀️
Rumeysaakskin SedanurAydnAta bende bekleyeyim bende de ayni skinti var korkuyorum valla aşırı aşırı akintim var ilacta kullaniyorum gecmiyor
eCeCik SedanurAydnAta bende enfeksiyon vardı ve 1 gr acı hissetmedim acı hissi çatıyla alakalıdır bence
Aysehatun SedanurAydnAta benim doktorum 38.haftada yapacağım çatı muaynesi dedi bende 35+6 haftalık hamileyim yarın haftalık kontrolumüz var
SedanurAydnAta Rumeysaakskin ahh sorma canım ya çekiyorum bende en başından beri ne kullandıysam fayda etmedi 😓
SedanurAydnAta eCeCik doktor enfeksiyon acıtır dedi yırtılma çok olurmuş bilmiyorum korktum bende normal doğum mu yapacaksınız
Rumeysaakskin SedanurAydnAta valla saglik ocaginda ki doktorum antibiyotik verdi onu kullaniyorum birazcik azaldi o kadar yoksa boyle cisimi yapiyormuscasina geliyordu bazen o kadar fazlaydi yani insallah kolay dogumumuz olur 🙏
Batinseda SedanurAydnAta yok doğum yapmadım ama erken doğum riskim var doktor şu anlık doğum için bir şey demedi ama enfeksiyon yüzünden catalda agladigimi bilirim normal doğumdan korkuyorum
melike3257 Ben de cati muayenemi oldum basindan beri idrar yolu enfeksiyonum var hic aci hissetmedim kizlar. Doktorum da normal doğuma engel olmayacağını söyledi
melike3257 SedanurAydnAta var canim 37.haftamdayim akintim iyice yoğunlaşti batma yanma hissi de var idrada bu hafta son kez toz ve ikili fitil verdi rahatlatir biraz diye
melike3257 SedanurAydnAta SedanurAydnAta ama inan hic acı hissetmedim oyle yırtiğin cok olur gibi bir sey de söylemedi doktor hamilelerin yuzde doksaninda oluyor enfeksiyon anormal bir durum değil korkma dedi
SedanurAydnAta Aysehatun Ne kadar erken o kadar iyi bence 34+1 olcam bende cuma günü randevum var akıntım için alttan bakacaktı ama daha erken şimdiden kurcalamayalım dedi
SedanurAydnAta Rumeysaakskin bende 7 gün kullandım ama fayda etmedi 2 kutu fitil kullandım toz kullandım yok olmadı 🤦🏼♀️ Artık canımın yanmasını geçtim ama bebeğe geçer mi diye düşünüyorum 🤔
SedanurAydnAta Batinseda canım ben pek korkmuyorum da bebeğe geçer diye korkuyorum bide yırtılma falan dedi doktor iyice kafam karıştı bebeğin kafasıda 2 hafta önden gidiyor biraz büyük dedi doktorumda 🤦🏼♀️
Batinseda SedanurAydnAta benim amniyotik sivim azmis bende çok tedirginim enjeksiyon geçer mi diye kafam çok karışık kasıklarıma ağrı da var acaba kontrolumu beklesem yoksa acilen mi gitsem bilmiyorum
melike3257 SedanurAydnAta bir de sarımsak ye bol bol dedi ayrıca suyuna limon ekle dedi sen de dene istersen insallah faydasini görürüz
SedanurAydnAta melike3257 benimki biraz korkuttu beni ya kafası haftasına göre büyük ondan mı öyle dedi acaba 🤦🏼♀️🤷🏻♀️