3sene önce 39+2de 3.150 gram oğlumu normal doğumla kucağıma aldım 2 günde bir Dr muaneye çağırıyor Du açılmam oluyordu ama sancım hiç yoktu bir gün yine gttm eve geri döncem nasılsa sancım yok nie ne esya ne kimseye haber vermedik 4 5 cm olmus artık doğuralım enfeksiyon kaparsın yoksa dedi eşim cok endilelendi ben rahattım 1 gibi suni takıldı hiç Bi şekilde sancım gelmiyordu topta zıplama yürüyüş yapıoz tık yok bebekte sancı cıkıyor ebe şimdi doğumda olman lazım yerlere yatman lazım demişti hatta bnm Bi tuvalet hissim geldi tuvalette oturuom anca muane ettiler 8cm olmustum çatala cıktım 10 cm hala sancım yok bebeğin geldiğini hissediyorum ebe bana hala toptaa zıplatma derdinde 1 saate doğurursun dio şimdi doğuruom ben Dr çağır diom inanmıo gelio cocuk desemde ağrın yok doğuma var dio ben yalandan bağırdım doğuruom Die dr apar topar geldi 10cm cocuk gelmiş suyum patlamadı onlar patlattı işte o an sancım geldi 1 2 kere ıkındım oğlum kafası yan geldiği için kesik atacağını en başta demişti Dr zaten kesik attığı gibi fırladı 1kere bağırdım 3.15de doğdu hiç anlamadım cok kolay doğum oldu çok şükür İnş ikincide öyle olur