Syfee Sigara içen anneler sigaryı bırakamdgm için içiyorum hala 27 haftadayım sigara içip arkasından ne yiyio içiyorsunuz içimizi tabiki temizlemiyor ama yinede yogurt falan etkili olurmu ki acaba sigara arkasından hemen
hemsiree Syfee sigara yiyecekle temizlenen bir şey değil maalesef. kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama boş çaba
yigitinannesiiiii Syfee ciğerlerine gitmediği için yoğurt zannetmiyorum temizlediğini canımm ama eline geçtikçe ye yoğurdu bebişe faydalı en azından 😊
Bebekveannesii Syfee yapılan bir araştırma da sigara içen annelerin bebeklerinde ileri ki yaşlarda bronşit, astım vb. Gibi hastalıklara daha kolay yakalandıkları ortaya çıkmış.. azaltmak diye bir durum yok, dumanı bile etkiliyor.. umarım bırakırsınız..
mervegny1 Syfee 19 haftalığım bırakmaya çalışıyorum ama ay çok zor ya . Yoğurt kanı temizlediği için faydası var kandaki oksijen miktarının azalmasını engelliyor bebişe de sağlıklı tabiki
immos Yoğurt ve alkali yani pH yüksek su içerseniz kandaki oksijeni arttırabilir diye düşünüyorum. Bebek şuanda yalnızca kandan besleniyor solunum yapmıyor nasıl oluyor da astım bronşit oluyor açıkçası onu da anlamıyorum. Ama nikotin ve diğer maddeler kandan geçiyordur mutlaka bu yüzden de kanınızdaki oksijeni arttıracak şeyler yemek mantıklı diye düşünüyorum. Not: sigara içmiyorum.
Baltopu2 immos canım bebeğin solunum yollarının gelişmemesine sebep oluyor o yüzden astım bronşit yada solunum yolu hastalıkları görülebiliyor,gelişimini etkilediği için yani..
Asel_im Syfee hamile olduğumu öğrendiğimde beri hiç içmiyorum. 37+3 olduk ama bazen benim de canım çok çok istiyor ama içmiyorum yine de.