Deletedmom_1003 Kızlar selam çatı darlığı neye göre karar veriliyor ben ilişkide bile zorlanan biriyim boyum 1.50 sizce çatım darmıdır
Soruyorumm Deletedmom_1003 Dilan246 bazı doktorlar boy kısalıgından bile sezeryan yapıyormuş 🤷♀️Catının darlığı boy ile alakalı değildir bence kayınvalidem annem de kısa ikisi de dört tane doğurmuş 😁
Esraraz Deletedmom_1003 ilişkide zorlanmakla pelvis kemiklerinin dar olması aynı şey değil ilişki zorluğu vajinayla alakalı bir durum çatı dar olması kemik yapının ortasında bebeğin doğum kanalına girdiği yerdeki boşluğun dar olması vajinadan sonraki kısım yani
SutlacimiYedimmiBen Deletedmom_1003 kalca kemigi yani legen kemigi vajinanin etrafini saran kemik yapisi sirtustu uzanip bacaklarini yana dogru acarsan hissedersin o kemigin varlığını
Dilan246 Bende burda durayım belki yazan olur 😂 bende 1.50yim de merak ediyorum bu soruyu 2 ablam da çatısı dar olduğu için sezaryene alındılar bende korkuyorum acaba bende normal doğum yapamaz miyim diye
Deletedmom_1003 Dilan246 bana doktor küçüksün der gibi baktı 35.haftamda muayene etmek istedi o kadar gerildimki kadına baktıramadım 37de tekrar çağırdı 2 gün sonra gidicem inanılmzz gerginim
izobellaaa-_- Boyum 172 hemşireler uzunsun doğurursun sen dedi ilişkide 9 aydır evliyim 9 aydır zorlanıyorum ve normal doğum ddi doktor yarın suni sancı ile doğuracağım inşallahhhh
izobellaaa-_- Deletedmom_1003 valla rahat bıraksan hiç birşey anlamazsın ilişki de bile sıkınca canım nasıl yanıyor tam tersi ıkın biraz rahat oluyor 😀
Esraraz Deletedmom_1003 onu bilemiyorum inanın ama ben 37+6 yım ikinci gebeliğim benim de ağrıyor yatarken bacak arasına yastık koymak rahatlatıyor